Connect with us

Featured

Igra sudbine 290. epizoda – ŠOK! Žaklina hoće da se UBIJE? Aleksa RASKRINKAO VIDA! A evo i KAKO!

Published

on

Igra sudbine 290. epizoda nastavlja niz uzbuđenja kojima nema kraja. Propada veliki Donkin plan. Aleksa će raskrinkati zlu družinu. U narednim redovima otkrijte i kako, ali i nešto još mnogo gore. A tiče se Žakline.

Pročitajte još Evrovizija 2021 – ŠOK! Albanci nisu IZDRŽALI! Prišli URAGANKAMA sa albanskom zastavom u RUKAMA! A EVO šta su HTELI!

Sjajne vesti obradovale su fanove Luke i Une. Konačno su zajedno, i to pod Adinim krovom, a sada im je Lila prizvala i brak. Zvončići se već čuju, ali nažalost i zvona na uzbunu. Nikad nije sve mirno u Igri sudbine. Ovog puta opasnost vreba od Vida Zalada.

Pročitajte još ŠOK! Stana Dželetović iz serije IGRA SUDBINE krije JEDNU VELIKU TAJNU! OVO o njoj NISTE ZNALI!

On je po Brunerovom nalogu krenuo da prebaci novac sa Adinog na njegov račun. Srećom, Aleksa je shvatio šta se događa i na vreme pokvario planove negativaca. A zatim je i uleteo u kancelariju u kojoj su počeli da kuju svoj sledeći korak. Nažalost, danas za njega neće imati vremena.

Pročitajte još DINASTIJA EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Ovako će izgledati TUČE srpskih KRISTL I ALEKSIS! Pesnice i šamari PLJUŠTE NA SVE STRANE! (VIDEO)

Za to vreme Žaklina susreće Luku na stepenicama. Ona mu saopštava da i dalje gaji snažne emocije prema njemu i upozorava da bi trebalo dobro da razmisli o svemu. Jer bi uskoro moglo da bude kasno, a shvatiće i zašto. Da li to Žaklina planira da se ubije?

Ada predlaže Matiji jedan način da se iskupi za svoje grehe – da ode kod oca u zatvor da mu oprosti.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Kada počinje snimanje? Ko će ići u ZATVOR zbog UBISTVA? I najveći ŠOK – Nenad je ŽIV…

Foto Printskrin

Advertisement