Connect with us

Featured

HIT! Snima se serija o EMINI JAHOVIĆ!? Evo KOLIKO NOVCA pevačici NUDE za SCENARIO! Od CIFRE će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Pop zvezda Emina Jahović je, kako piše Super TV, dobila je ponudu od jedne turske izdavačke kuće da napiše autobiografiju, u kojoj bi, između ostalog, otkrila detalje iz braka sa Mustafom Sandalom, s kojim ima dvojicu sinova – Javuza i Jamana. Oni joj, samo za pisanje, nude sto hiljada evra, dok će za štampanje i distribuciju biti oni zaduženi.

Pročitajte još HIT! Nina Janković u nastavku filma ŽIKINA DINASTIJA! Otkrivamo SVE o LUDOJ GODINI – Evo kada je PREMIJERA, i da li ćemo uz BOBU gledati i MARIJU!

Mustafa i Emina su velike zvezde u Turskoj, i njihov život, dok su bili zajedno, privlačio je pažnju javnosti, a posebno tek posle razvoda. Javnost je bila šokirana kada je saznala da Mustafa nije plaćao alimentaciju za decu, s obzirom na to da je posle razvoda bila takva presuda, na koju se on oglušio. Ovo je bila inicijalna kapisla za ovu tursku izdavačku kuću da Emini ponudi veliku svotu novca, kako bi otkrila kakav je bio njen život sa Mustafom, i da li je imala problema tokom braka, koje je krila – kaže izvor blizak ovom nekadašnjem bračnom paru, piše Super TV.

Pročitajte još DINASTIJA EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Ovako će izgledati TUČE srpskih KRISTL I ALEKSIS! Pesnice i šamari PLJUŠTE NA SVE STRANE! (VIDEO)

Emina i Mustafa za sada komuniciraju samo onoliko koliko je neophodno zbog dece, a jedno drugo su otpratili sa Instagrama.

– Izdavačka kuća želi što više detalja iz njihovog braka, a ako autobiografija prođe dobro, što smatraju da hoće, s obzirom na to da su velike zvezde, snimili bi seriju ili film. Njihov brak je punio novinske stupce, ali i posle razvoda postao je još više zanimljiv Eminin i Mustafin život. Emina još razmišlja da li da prihvati ovu ponudu, s obzirom na to da je posvećena privatnim obavezama oko kozmetike, ali joj zvuči svakako primamljivo. Izdavači žele da dobiju odgovor u što kraćem roku, pa će Emina do kraja sledećeg meseca doneti konačnu odluku – kaže izvor.

Pročitajte još Dragana Mićalović ovog puta PREVAZIŠLA SEBE! Jednim potezom ODUŠEVILA CEO INSTAGRAM! Pogledajte ŠTA je uradila!

Ova svota novca je primamljiva, a Emini, kako sama izdržava sinove, će dobro doći svaka svota novca. Pevačica je ranije govorila dani tokom braka, koji je trajao skoro deset godina, nij etrošila novac supruga, koji je u Turskoj velika muzička zvezda:

– Nikada nisam bila od onih žena koje kroz život idu trošeći novac supruga. Nastavila sam da radim i posle razvoda, kao što sam radila i pre, i za vreme braka. Zahvaljujući tome, biću uz svoju decu do samog kraja, podržavaću ih u svemu, i učiniću da izrastuu muškarce koji će živeti život bez potrebe da traže bilo čiju pomoć – rekla je ranije Emina.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Kada počinje snimanje? Ko će ići u ZATVOR zbog UBISTVA? I najveći ŠOK – Nenad je ŽIV!?

Pevačica je ranije rekla da Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za svoju decu.

– Razvela sam se od Mustafe u junu 2018. godine, i tada smo pred sudom potpisali sporazum u kojem prihvatamozajedničke obaveze, među kojima su zdravstveno osiguranje i alimentacija za našu decu. Međutim, nedugo posle razvoda, sve obaveze pale su na mene – izjavila je Emina za turske medije, i dodala da su se na listi obaveza našle još neke stavke.

Pročitajte još Glumica ODSEKLA KOSU i sve ostavila u ŠOKU! Kad budete čuli O KOME je reč – ZANEMEĆETE! A evo i ZBOG KOGA je to…

– Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali nije to uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije privatno zdravstveno osiguranje deci, i plati troškove njihovih izleta i letovanja. Nije ispunio ništa od toga. Dan kada sam se najgore osećala, bio je kada sam odvela decu kod lekara, i saznala da im osiguranje nije uplaćeno. Iako je to navedeno kao njegova obaveza u našem sporazumu o razvodu – rekla je Emina, i nastavila:

– Mustafa nije platio ni rent-a-car, kao ni platu mog vozača. Nisam osoba koja bi ga napalaza ovako nešto iz ljubomore ili obesti. Naprotiv, budući da je on otac moje dece, svesna sam da će naš odnos morati da traje zauvek.

Pročitajte još HIT! EVROVIZIJA se vraća u SRBIJU! HURRICANE ubedljivo POBEĐUJE! A evo i ZAŠTO!

Pevačica se početkom godine preselila u novu kuću u Istanbulu.

– Sada imam mnogo lepši pogled, a kuća je napravljena onako kako to želemoja deca – kratko je ranije prokomentarisala Emina za srpske medije.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Blic

Continue Reading
Advertisement