Connect with us

Top Story

Vuk Kostić otkrio VELIKU TAJNU o sebi koju NIKO nije ZNAO! Kao mali doživeo je ŠOK zbog kog više NIKAD nije bio ISTI! Evo o čemu je REČ!

Published

on

Glumac Vuk Kostić nedavno je obeležio tužan jubilej – dve decenije od kada je njegov otac Mihajlo Kostić Pljaka, nekadašnji bard glumišta stare Jugoslavije, preminuo od leukemije.

Pročitajte još Igra sudbine 293. epizoda – ŠOK! Strahinja NAPUŠTA Nadu i BEBU! Ivan je u BOLNICI. Hoće li PREŽIVETI?

Ovaj događaj ostavio je neizbrisiv trag na život popularnog glumca.

– Moj otac je preminuo 2001. godine, pre dva meseca obeležili smo dve decenije kako ga nema. Sve stvari i dalje podsećaju na njega. Setim ga se svaki dan, pomenem ga često. On je u meni. Odlazak oca je sigurno najteži životni udarac u mom životu. Ali za tu dvadeset  jednu godinu, koliko sam ga imao, sve mi je dao i pružio. Sve me je naučio što je znao, usmerio me je ka pravim vrednostima i stvarima, ostavio instrukcije kako treba živeti i koja interesovanja su vredna. Zarazio me je ljubavlju prema glumi, lovu, moru i pustolovinama – naglasio je tužno glumac.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić OTKRIVA – Serija BELEŽNICA i PRAVOSLAVLJE su mi SPASLI život! A evo i KAKO!

Samo 40 dana nakon očeve smrti, Vukov rođeni brat Nestor je dobio posao na kruzeru, te je napustio zemlju. Ostao je sam sa majkom u Beogradu, a potom su mu se desili i veliki profesionalni uspesi.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković objavio VRELI SNIMAK iz SAUNE! Bez ičega na sebi i mokar DO GOLE KOŽE! (FOTO)

– Nestor je dosta pre Pljakine smrti sve to isplanirao, pripremio i dogovorio. A tako se desilo, da je otputovao 40 dana nakon tatinog odlaska. Bio sam najniži čin u lancu komande u našoj porodici i odjednom sam postao glava familije. Posle tatine smrti bilo mi je teško. Mi smo skromno živeli. Nestor i ja smo odrasli u zajedničkoj sobici od desetak kvadrata – prisetio se glumac.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO! Evo KOJU seriju ćemo gledati posle IGRE SUDBINE! Stiže KOLO SREĆE! Milica Milša ponovo GLAVNA ULOGA?

Foto Promo

Izvor Kurir

Continue Reading
Advertisement