Connect with us

Featured

KLAN – HIT! Počelo snimanje DRUGE SEZONE! A evo čime će se ŠOK i PAŠA baviti u NOVIM EPIZODAMA! (FOTO)

Published

on


 Nakon dugog iščekivanja počelo je snimanje nastavka TV serije KLAN, koja je svojom prvom sezonom osvojila sve simpatije publike.

Pročitajte još Igra sudbine 293. epizoda – ŠOK! Strahinja NAPUŠTA Nadu i BEBU! Ivan je u BOLNICI. Hoće li PREŽIVETI?

Pod palicom kreatora serije Bobana Skerlića ova serija u nastavku donosi uzbudljive priče koja će pratiti dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša. U novim epizodama, oni napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model – otmice bogataša, što im predstavlja novi izvor zarade.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić OTKRIVA – Serija BELEŽNICA i PRAVOSLAVLJE su mi SPASLI život! A evo i KAKO!

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi „poslovni model“ u čemu im pomažu saučesnici iz policije, zdravstva, kao i namerni i slučajni jataci, i članovi njihovih porodica.

Pored glavnih glumaca Aleksandra Dimitrijevića i Nedima Nezirovića, u nastavku “Klana” ćemo opet gledati i Vladimira Кovačevića, Nenad J. Popovića, Mladena Sovilja, Ivana Zarića, Feđu Štukana, Uroša Jovčića, Miloša Petrovića Trojpeca.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković objavio VRELI SNIMAK iz SAUNE! Bez ičega na sebi i mokar DO GOLE KOŽE! (FOTO)

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV projekta čije se premijerno emitovanje očekuje tokom sledeće godine na kanalu Superstar TV.

Foto Firefly

Advertisement