Connect with us

Featured

Igra sudbine 293. epizoda – ŠOK! Strahinja NAPUŠTA Nadu i BEBU! Ivan je u BOLNICI. Hoće li PREŽIVETI?

Published

on

Igra sudbine 293. epizoda donosi nam jedno veliko iznenađenje. Vreme je da Strahinja napusti Nadu. A evo i kako…

Pročitajte još Aleksandar Radojičić OTKRIVA – Serija BELEŽNICA i PRAVOSLAVLJE su mi SPASLI život! A evo i KAKO!

Zvonimir prenosi Donki vesti od Brunera, kaže da je neko „kraći za glavu“. Dok sedi sa Milevom, Vukašin poziva svoje veze u policiji i raspituje se o tome da li se u Beogradu prethodne noći dogodilo neko ubistvo. Kada čuje odgovor, slediće se!

Žaklina otvoreno pita Vida da li je gej? Da li će ih ovo pitanje i odgovor koji će dobiti potpuno zbližiti ili napraviti novi razdor među njima? Da li Vid oseća nešto prema Žaklini?

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković objavio VRELI SNIMAK iz SAUNE! Bez ičega na sebi i mokar DO GOLE KOŽE! (FOTO)

Strahinja se sprema na teške dane koji ga očekuju u Sloveniji. Moraće privremeno da napusti život koji je imao uz Nadu, bebu i Tiću. On odlazi u Ljubljanu da bi video majku dragicu. Šta ga tamo čeka? I hoće li ovaj susret uticati na njega u negativnom smislu? Hoće li se vratiti onaj stari Strahinja sa početka serije?

Pročitajte još Igra sudbine 292. epizoda – ŠOK! Ivan je MRTAV? Strahinja upoznaje MAJKU!

Kada priđe Jeleni u želji da je poljubi, Debeljko će doživeti „hladan tuš“. Da li je moguće da je Jelena zaboravila sve što se sinoć dogodilo među njima?

Aleksa i Luka dolaze u bolnicu. Tamo zatiču Ivana. Hoće li on preživeti napad?

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO! Evo KOJU seriju ćemo gledati posle IGRE SUDBINE! Stiže KOLO SREĆE! Milica Milša ponovo GLAVNA ULOGA?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (293. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Advertisement