Connect with us

Top Story

Igra sudbine – Sledi NOVI ŠOK! Višnjino srce biće SLOMLJENO! SVITAC je VOLI, ali KRIJE jednu VELIKU TAJNU! Evo o ČEMU JE REČ!

Published

on

Iako je godinama u srećnom braku i u njegovom srcu ima mesta samo za lepu pevačicu Jelenu Tomašević, Ivan Bosiljčić i dalje važi za miljenika žena i jednog od najpoželjnijih i najatraktivnijih muškaraca na javnoj sceni.

Pročitajte još Igra sudbine 294. epizoda – ŠOK! Stana Dželetović HAPSI BRUNERA? Ada Kanački na KORAK OD POBEDE!

Žene ga prosto obožavaju i čine najveći deo večeri na njegovim muzičko-poetskim večerima, a sada smo otkrili i da je taj šarm zapisan u genima porodice Bosiljčić!

Naime, Ivanov dalji brat po očevoj liniji je Milan Bosiljčić, koji je proteklih meseci privlačio mnogo pažnje ulogom Komarca u seriji „Igra sudbine”! Da dobar glas među damama prati i brata Ivana Bosiljčića nije tajna, te je na njegovom zvaničnom instagram profilu mnogo dama koje prosto obožavaju poznatog glumca.

Pročitajte još ŠOK! Poginuo GLUMAC kog smo SVI OBOŽAVALI! Nećete verovati O KOME JE REČ! Mrtva i njegova supruga, a IMA JOŠ 5 nastradalih!

Milan, inače, nekoliko godina mlađi od svog rođaka Ivana, nastupa u Pozorištu na Terazijama, baš kao i onaj poznatiji Bosiljčić, a pre nego što je zaigrao u „Igri sudbine” na televiziji smo imali priliku da ga gledamo u serijama „Košarkaši”, „Selo gori, a baba se češlja” i u filmu „Crna Zorica”.

Pročitajte još HIT! BOŽA ZVANI PUB dobija FILM? Otkrijte KOJI legendarni lik iz pesme ĐORĐA BALAŠEVIĆA stiže na VELIKO PLATNO! Igraju Viktor Savić, Andrija Milošević i bivši dečko KIJE KOCKAR!

Zanimljivo je to što je on po profesiji bankar i što je izvesno vreme radio u Ministarstvu finansija, a pored glume, koju je završio u klasi s Hanom Selimović, Tijanom Pečenčić, Iskrom Brajović, Bojanom Perićem i drugima, interesovali su ga košarka, ronjenje i ples, pa se njima godinama bavio.

Pročitajte još ŠOK! Žarko Laušević OPASNO POVREĐEN! Sekira mu PALA NA NOGU! Krvave scene na setu NOVOG FILMA! Evo KAKO se sve dogodilo! UŽAS!

Ime je, interesantno, dobio po svom ocu Milanu Bosiljčiću Belom, našem čuvenom koreografu i glumcu, jednom od osnivača Udruženja filmskih glumaca, koji je u 88. godini postao najstariji diplomac DIF-a.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Novosti

Advertisement