Connect with us

Top Story

ŠOK! Žarko Laušević OPASNO POVREĐEN! Sekira mu PALA NA NOGU! Krvave scene na setu NOVOG FILMA! Evo KAKO se sve dogodilo! UŽAS!

Published

on

Glumac Žarko Laušević (61) najbolji je dokaz da nema takve stvari kao što je bezbedan posao. Iako ne lete u svemir poput astronauta, ne prčkaju instrumentima po organima pacijenata kao hirurzi i nemaju običaj da hleb zarađuju obarajući drva, istina je da se i glumci često izlažu smrtonosnim situacijama. Tako se i veteran srpskog glumišta, sjajni Žarko Laušević, kako prenose srpski mediji ozbiljno povredio na snimanju filma Radoša Bajića „Heroji Halijarda“. Naime, njemu je sekira tokom jedne od scena slučajno ispala, te mu rasekla nogu i venu.

Pročitajte još Pročitajte još HIT! Snima se film DUŠAN SILNI! Evo KO glumi najvećeg SRPSKOG CARA!

Glumcu je navodno na setu odmah ukazana lekarska pomoć. jer je krv iz rane šikljala na sve strane, a uz Lauša su sve vreme bile kolege i saradnici, koji su mu u nastavku snimanja kasnije pomagali, jer je danima imao bolove zbog rane na stopalu.

Kadrovi za pomenuti film su se snimali u selu Nemenikuće nadomak Kosmaja, a doktori su navodno više puta pregledali ranu da ne bi došlo do komplikacija.

Pročitajte još HIT! Žarko Laušević i Nenad Jezdić u novom filmu o PRVOM SVETSKOM RATU! A evo i KADA je PREMIJERA!

– Žarko je prema scenariju trebalo da zamahne sekirom iznad glave sve do poda i nekako se dogodilo da mu u punom zamahu ona isklizne iz ruku i da mu direktno sečivom padne na kožni opanak, koji je sastavni deo njegovog kostima. Iako je opanak bio od relativno čvrstog materijala, vrh sekire ga je presekao, pa se napravila duboka posekotina od nekoliko centimentara na gornjem delu stopala. Krvi je bilo na sve strane, iskreno da vam kažem, svi smo se uplašili, jer smo pomislili da je povreda ozbiljna. Žarku nije bilo svejedno, ali se trudio da ne paniči. Doktor koji je non-stop na setu sa glumcima je brzo reagovao, pa je brzo zaustavio krvarenje, a potom je morao dobro da dezinfikuje ranu da ne bi došlo do infekcije – rekao je nezvaničan izvor za jedan srpski portal.

Pročitajte još Pančeta iz serije IGRA SUDBINA je ZALUDELA Tiću, a EVO ko je UKRAO njeno SRCE! Njega TAJNO LJUBI! (FOTO)

– Iako Lauš ne igra glavnu ulogu u ovom ratnom filmu, Bajiću je dragocen kao veliki umetnik koji je decenijama zbog lične tragedije bio odsutan iz kinematografije. On se najviše uplašio zbog njegove povrede, mislio je da će Žžarko da ima ozbiljne posledice i da će da upropasti stopalo. Doktor koji je bio na setu je posle ukazane prve pomoći tražio da se Lauševiću noga snimi da bi bio siguran da u stopalu nema unutrašnjih povreda i preloma. Sve je, srećom, prošlo kako treba, pa se Žarko vrlo brzo vratio na set i nastavio da snima.

Pročitajte još Milica Tomašević je jedna od NAJLEPŠIH GLUMICA, a tek da joj VIDITE MAMU! Svi kažu da LIČI NA NJU! (FOTO)

Radoš Bajić se takođe oglasio za medije kako bi prokomentarisao nesrećni slučaj:

– Povrede na setu se dešavaju, to je normalna stvar. Lauš je snimao neke scene, nešto je zakucavao, ali se nije ništa strašno desilo. Imamo tim lekara koji je uvek sa nama na snimanjima i sve je prošlo kako treba – rekao je Bajić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/kurir/srpskitelegraf

Advertisement