Connect with us

Top Story

ŠOK! Poginuo GLUMAC kog smo SVI OBOŽAVALI! Nećete verovati O KOME JE REČ! Mrtva i njegova supruga, a IMA JOŠ 5 nastradalih!

Published

on

Džo Lara (58), zvezda filma „Tarzan: Epske avanture“ iz 1996. godine, poginuo je u subotu kada se mali avion srušio u jezero u Tenesiju, izjavile su lokalnim vlasti, a prenela agencija „Associated Press“.

Pročitajte još HIT! BOŽA ZVANI PUB dobija FILM? Otkrijte KOJI legendarni lik iz pesme ĐORĐA BALAŠEVIĆA stiže na VELIKO PLATNO! Igraju Viktor Savić, Andrija Milošević i…

Njegova supruga, Gven Lara, takođe je stradala u nesreći, zajedno sa još pet osoba.

„Associated Press“ objavile su da su vlasti na mestu događaja potvrdile da u nesreći nije bilo preživelih.

Kako su saopštili na konferenciji za štampu, avion se srušio u jezero blizu Nešvila, negde oko 11 časova ujutru veoma brzo nakon što je poleteo sa „Smirna“ aerodroma kod „Palm bič-a“ na Floridi.

Pročitajte još ŠOK! Žarko Laušević OPASNO POVREĐEN! Sekira mu PALA NA NOGU! Krvave scene na setu NOVOG FILMA! Evo KAKO se sve dogodilo! UŽAS!

Nacionalna bezbedonosna organizacija Floride je odmah započela istragu o uzroku nesreće.

Supruga slavnog glumca Gven bavila se fitnesom i planom i programom ishrane za mršavljenje i pravilnu dijetu, kojom je pomagala mnogim ljudima i bila je veoma uspešna u tome.

Pročitajte još Pančeta iz serije IGRA SUDBINA je ZALUDELA Tiću, a EVO ko je UKRAO njeno SRCE! Njega TAJNO LJUBI! (FOTO)

Džo je rođen u San Dijegu u Kaliforniji, a proslavio se u filmu „Tarzan“ po kojem su ga svi prepoznavali.

Džo i njegova supruga Gven su imali zajednički Jutjub kanal, koji je bio po principu rijaliti programa, a glavni učesnici su bili upravo njih dvoje.

Pročitajte još Milica Tomašević je jedna od NAJLEPŠIH GLUMICA, a tek da joj VIDITE MAMU! Svi kažu da LIČI NA NJU! (FOTO)

Oni su snimali svoju svakodnevnicu i govorili o svom odnosu i ljubavi otvoreno.

Pored slavnog „Tarzana“ Džo će ostati upamćen po mnogim ulogama, a samo neke od njih su u filmovima: „American Cyborg“, „Steel Warrior 1993“, „Steel Frontier“, „Warhead“, „Armstrong and Doomsdayer“…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Glossy/b92

Continue Reading
Advertisement