Connect with us

Featured

Pančeta iz serije IGRA SUDBINA je ZALUDELA Tiću, a EVO ko je UKRAO njeno SRCE! Njega TAJNO LJUBI! (FOTO)

Published

on

Pančeta je jedan od omiljenih likova serije “Igra sudbine”, koju maestralno tumači glumica Sandra Bugarski. Da se odlično snašla u ovoj ulozi, dokazuje i činjenica da joj publika svakodnevno udeljuje komplimente na ulici.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas čeka u DRUGOJ SEZONI! Matija UBIJA OCA? Ada je na ULICI? Sofija postaje DIREKTORKA KAN HOLDINGA!

Sandra Bugarski je na glumačkoj sceni više od 25 godina, a najviše je bila angažovana u pozorištu. Još od 1995. godine je stalni član BDP. Nanizala je komade poput “Tri klase i gospođa Nušić”, “Let iznad kukavičjeg gnezda”, “Bar sam svoj čovek”, “Ćeif”, “Delirijum tremens”

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – Sledi VELIKI ŠOK! Strahinja i Nada RASKIDAJU, Luka ostavlja UNU? Nećete verovati KO će biti SA KIM na KRAJU! Da li je MOGUĆE?

Publika ju je do sada gledala u serijama “Psi laju, vetar nosi”, “Pozorište u kući”, “Sumnjiva lica”, “Senke nad Balkanom”. Ipak, najveću popularnost stekla je kao Pančeta u seriji “Igra sudbine”.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Tomašević je jedna od NAJLEPŠIH GLUMICA, a tek da joj VIDITE MAMU! Svi kažu da LIČI NA NJU! (FOTO)

Glumica često voli da se našali kako bi njene “kosti ostale u pozorištu zauvek i niko ne bi ni znao za nju”, sve dok se nije desila serija Prve televizije.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Žarko Laušević i Nenad Jezdić u novom filmu o PRVOM SVETSKOM RATU! A evo i KADA je PREMIJERA!

Iako je publici dobro poznata, o njenom privatnom životu se gotovo ništa ne zna.

PROČITAJTE JOŠ: KAMIONDŽIJE – Otkrivamo SVE o DRUGOJ SEZONI! Baja i Žića dobijaju novog NEPRIJATELJA! A evo o KOME JE REČ!

Sandra je često aktivna na “Instagramu”, gde se mogu i videti fotografije sa njenim dugogodišnjim životnim partnerom.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 294. epizoda: Evo KO će DATI BUBREG Ivanu: Ada, Luka ili Aleksa?

Svoje obožavaoce posebno je raznežila njihovom zajedničkom fotografijom koju je podelila na Uskrs 2019. godine.

— Svadba na današnji dan — napisala je tada šarmantna glumica.

Foto Instagram / Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Prva

Advertisement