Connect with us

Top Story

Igra sudbine 298. epizoda – ŠOK! Sofija dobija NOVI ZADATAK od BRUNERA! Evo o ČEMU JE REČ!

Published

on

Igra sudbine 298. epizoda, koja je na programu u utorak 8. juna od 21.00 na TV Prva donosi nam dva velika šoka. Saznaćemo šta se krije iza Vidovog plana da prihvati Žaklinino dete, ali i koji je sledeći Sofijin zadatak.

Pročitajte još TOP 5 POZNATIH SRPKSKIH GLUMACA koji su POBEGLI NA SELO! Gaje KOZE, oru NJIVE, PEKU RAKIJU i UŽIVAJU U PRIRODI!

Strahinja je potpuno slomljen činjenicom da ga majka jednog trenutka prepoznaje, a drugog ne. Koju to veliku tajnu kriju Dragica i Tića. I ko je Boris koga stalno spominje Dragica?

Kada se pojave zajedno u prostorijama Kan holdinga, Vid i Žaklina će izazvati veliku pažnju, naročito kada saopšte novosti. Na njihovu predstavu neće nasesti Nora, koja će momentalno pokušati da sazna od brata šta je tačno naumio.

Pročitajte još BELEŽNICA – Poznati glumac OTKRIO NAJVEĆU TAJNU serije! Ovome se NIKO NIJE NADAO! Evo o ČEMU JE REČ!

Luka saopštava Aleksi da ima plan, a Marijana Adi da će uraditi ono što je tražila od njega. Na Tićino zaprepaštenje, Dijana nastavlja sa širenjem dezinformacija, te svima govori da je Luka dao Ivanu bubreg. Za to vreme Sofija dobija novo naređenje od Brunera!

Pročitajte još Olja Lević je zahvaljujući OVOJ glumici zaigrala u seriji IGRA SUDBINE! Evo ko joj je POMOGAO da postane Mila! ODUŠEVIĆETE SE!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (298. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement