Connect with us

Top Story

Igra sudbine – Sledi NOVI veliki ŠOK! Tića NIJE Strahinjin PRAVI OTAC!? A evo KO JESTE!

Published

on

Serija Igra sudbine uskoro odlazi na zasluženu pauzu. Ostalo je svega desetak dana do poslednje epizode prve sezone. Upravo ta 307. epizoda doneće nam veliki preokret. Prema rečima scenariste Žarka Jokanovića posle te epizode više ništa neće biti isto.

Pročitajte još Igra sudbine 298. epizoda – ŠOK! Sofija dobija NOVI ZADATAK od BRUNERA! Evo o ČEMU JE REČ!

Iskreno, nama već sada deluje kao da se situacija u potpunosti promenila. U seriju su pristigli mnogi novi likovi. Među njima, najveću pometnju unela je Dragica. Strahinjina majka. Kao što znamo, Strahinja je trenutno u Sloveniji. Tamo je u poseti svojoj mami.

Pročitajte još TOP 5 POZNATIH SRPSKIH GLUMACA koji su POBEGLI NA SELO! Gaje KOZE, oru NJIVE, PEKU RAKIJU i UŽIVAJU U PRIRODI!

Dirljiv susret pretvorio se u pakao. Kako se ispostavilo, Dragica nije u svakom trenutku pri zdravoj svesti. U tim trenucima kada zapadne u ludilo, ona ne prepoznaje Strahinju. Ali ne samo to. Strahinja tada saznaje i za pravi razlog zbog kog njegovi otac i majka više nisu zajedno. Taj razlog zove se – Boris.

Pročitajte još Bila je srpska MONIKA BELUČI i zvezda serije ŠIFRA DESPOT, a danas VOZI TRAKTOR, čuva OVCE i ŽIVI NA SELU! Pogledajte o kojoj našoj POZNATOJ GLUMICU je REČ!

Ko je Boris? Da li je to muškarac zbog kog je Dragica ostavila Tiću? Ili je njihova ljubav bila iskrena i prava, a Tića to nije mogao da prihvati?

Jedno drugo pitanje nas muči. Trenutak kada je Strahinja rođen poklapa se sa onim kada je Dragica napustila Tiću. Krije li se iza svega još jedna velika tajna? A ona se tiče pitanja – ko je Strahinjin otac? Da li je upravo taj Boris čovek koji je Strahinjin otac? Možda Tića nije Strahinjin tata, i možda će upravo to otkriće biti jedan od najvećih šokova koji slede u narednim epizodama.

Pročitajte još BELEŽNICA – Poznati glumac OTKRIO NAJVEĆU TAJNU serije! Ovome se NIKO NIJE NADAO! Evo o ČEMU JE REČ!

Istina, mnogo detalja moralo bi da se uklopi da bi se ova teorija koju zastupaju određeni fanovi serije pokazala istinitom. Ipak, majstor zapleta u seriji Igra sudbine uvek je spreman da se poigra sa sudbinama svojih junaka. Videćemo da li će, možda, i ovaj potez našu omiljenu sapunicu gurnuti u novi zemljotres.

Pročitajte još ŠOK! Seka Sablić RASKRINKANA! OVO je PRAVA istina o SRPSKOJ KRALJICI KOMEDIJE! Komšije otkrile JEDNU STVAR o poznatoj GLUMICI koju NIKO NIJE ZNAO! A evo O ČEMU JE REČ!

Šta mislite da li je Boris Strahinjin pravi otac?

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement