Connect with us

NE PROPUSTITE

HEROU od ponedeljka 21. juna na kanalu FOX CRIME od 21.00

Published

on

Doktora Danijela Heroua gledamo od 21. juna u premijernoj, trećoj sezoni misteriozne krimi-drame „Herou”, koja će se prikazivati ponedeljkom u 21.00 na kanalu FOX CRIME. On nije običan forenzički patolog.

Vojin Ćetković OTKRIVA kada POČINJE snimanje NASTAVKA serije TAJNE VINOVE LOZE i kad STIŽE na TV! EVO šta će biti s dramom KALKANSKI KRUGOVI!

Njegovo zanemarivanje autoriteta i neiscrpna empatija za mrtve pomažu mu da reši najneobičnije slučajeve. Herou je spreman da zaobiđe svako pravilo kako bi otkrio šta se dogodilo žrtvama. Nakon što je u prvoj epizodi novog ciklusa na brodogradilištu pronađeno beživotno telo njegovog navodnog sina Džejmsa, Herou dobija zabranu da radi na obdukciji. Ali, on odlučuje da ne miruje, pa pomaže Brajanu da pronađe dečakovu majku Tanju. Osim tog slučaja, Danijel pokušava da rasvetli ubistvo beskućnika koji je za kućnog ljubimca imao pacova. Tokom istrage saznaje da je životinja bolesna i da je ugrizla napadača. Trag ga odvodi do 16-godišnjeg mladića koji živi sa nasilnim očuhom…

Foto PROMO

Advertisement