Connect with us

Featured

Vojin Ćetković OTKRIVA kada POČINJE snimanje NASTAVKA serije TAJNE VINOVE LOZE i kad STIŽE na TV! EVO šta će biti s dramom KALKANSKI KRUGOVI!

Published

on

Glumac Vojin Ćetković za sobom će ostaviti najbolju televizijsku sezonu u svojoj karijeri. Serije “Mama i tata se igraju rata”, “Tajne vinove loze” i “Kalkanski krugovi” ostvarile su veliki uspeh. A kako su se prikazivale jedna za drugom, Vojin nam je bio čest gost u domovima.

PROČITAJTE JOŠ: FILM I TV na setu serije SLOŽNA BRAĆA – The Nekst Đeneration: Stiže LJUBAVNA PRIČA MUSLIMANA I SRPKINJE! Upoznajemo KEMICINOG SINA!

Ako je suditi prema najavama koje stižu ovih dana, i u predstojećoj sezoni družićemo se sa popularnim glumcem. Tokom leta, kako otkriva, počinje da snima nastavke popularnih serija, čija će premijera biti na jesen.

PROČITAJTE JOŠ: Iva Štrljić za FILM I TV otkriva SVE o DRUGOJ SEZONI serije IGRA SUDBINE i poručuje: Dijana Erski je ŽENSKI ŠOJIĆ! A evo i ZAŠTO!

– Snimamo nastavak serije “Tajne vinove loze”. To je ono što je sigurno. Snimaju se mnogi nastavci. One serije koje su dobro prošle kod publike dobiće nove epizode – rekao je Vojin Ćetković, koga trenutno gledamo u reprizi serije “Porodično blago”.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Milan Marić, zvezda serija BESA, DRŽAVNI SLUŽBENIK i TOMA, karijeru započeo u VELIKOM BRATU, a to NIKO NIJE ZNAO! A evo i KAKO!

Zanimljivo je to da će posle dužeg vremena Ćetković ponovo sarađivati sa scenaristom Sinišom Pavićem.

– Pojavio sam se u poslednjoj epizodi prve sezone serije “Junaci našeg doba”. Sada je moja uloga raspisana, veća je, tako da ću ovog leta snimati i tu seriju – otkrio je Vojin.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Stefan Buzurović OTKRIVA kada će se snimati NASTAVAK serije ISTINE I LAŽI!

Bez obzira na hiperprodukciju domaćih serija, glumac smatra da ona nije uništila kvalitet.

– Mislim da će se iz tolikog kvantiteta izroditi određeni kvalitet. Verujem da će se pojaviti domaće serije koje će po kvalitetu biti u ravni sa evropskim i svetkim serijama – zaključuje Vojin Ćetković.

Foto printscreen / Youtube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/rts

Advertisement