Connect with us

NE PROPUSTITE

PRAVEDNIK stiže na kanal FOX 22. juna od 22.00

Published

on

U ovogodišnjoj akcionoj krimi-drami “Pravednik”, obradi istoimenog hit filma sa Denzelom Vašingtonom u glavnoj ulozi, nagrađivana glumica Kvin Latifa tumači Robin Makol, misterioznu agentkinju CIA. Od 22. juna, premijerno svakog utorka u 22.00 na FOX kanalu, ona će koristiti svoje znanje i umeće kako bi zaštitila nevine.

ŠOK! Glumica Eva Ras razvezala jezik! EVO ŠTA stvarno misli o kolegama iz serije JUNACI NAŠEG DOBA!

Na prvi pogled, Robin deluje kao obična samohrana majka iz komšiluka koja je život podredila ćerki tinejdžerki Dalili (Laja Deleon Hejz). Međutim, kada se dogodi nepravda, ona postaje pravednik – borac za istinu, pomažući onima koji sami ne mogu da se izbore sa nevoljom koja ih je zadesila.

OTKRIVAMO Ubice mog oca POKORILE Brazil i ostatak LATINSKE AMERIKE! Obaraju REKORDE gledanosti! (VIDEO)

Na strani pravde je i Markus Dante, razvedeni otac dvojice sinova i pronicljivi detektiv iz Njujorka. Mada nerado pristaje da mu Robin pomaže u istragama, njih dvoje, ipak, pronalaze zajednički jezik u borbi za pravdu.

Tu je i Melodi Mel Bajani, nekadašnja vojna snajperistkinja i Makolina prijateljica iz službenih dana. Melodi je sada vlasnica kafića koji Robin koristi kao tajnu bazu. Hari Kešegijan je haker starog kova i Melodin suprug, koji je proglašen “mrtvim” i tako dobio šansu za novi početak zahvaljujući njenoj prijateljici. On je, takođe, jedan od ljudi u službi Robin.

Igra sudbine 307. epizoda: ŠOK! Janko UPADA kod Ivana U SOBU! Sad mu nema SPASA! Lila PRELAZI na Brunerovu STRANU?

Prva epizoda “Pravednika” ostvarila je veliku gledanost u Americi, sa više 20 miliona gledalaca. To je bio dovoljan razlog da serija bude odmah obnovljena za drugu sezonu.

Glavne uloge tumače:

  • Kvin Latifa (Robin Makol)
  • Tori Kitls (Markus Dante)
  • Adam Goldberg (Hari Kešegijan)
  • Lorejn Tusan (Viola Vi Marset)
  • Kris Not (Vilijam Bišop)
  • Lajza Lapira (Melodi Mel Bajani)

Foto PROMO

Advertisement