Connect with us

Featured

OTKRIVAMO Ubice mog oca POKORILE Brazil i ostatak LATINSKE AMERIKE! Obaraju REKORDE gledanosti! (VIDEO)

Published

on

Dobar glas daleko se čuje – stara je domaća poslovica. A da je i danas aktuelna potvrđuje i snimak koji smo dobili iz dalekog Rio de Žanerija. Naime, na televiziji EuroChannel u udarnom terminu na programu je nama dobro znana serija – “Ubice mog oca”. Na videu možete videti scenu u kojoj Nikola Kovačević (Peđa Bjelac) prisluškuje razgovor između Jovana Despotovića (Nebojša Glogovac) i Koste Tomića (Dragan Mićanović). Ono što je, takođe, interesantno je da serija nije sihronizovana, već je titlovana. A brazilski mediji za “Ubice mog oca” kažu da su najbolja evropska policijska serija.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Snima se filmski spektakl o MARKU KRALJEVIĆU! EVO ko će igrati čuvenog srpskog junaka!

Uz prvu narodnu poslovicu, ruku pod ruku, ide i još jedna – Svet je mali. Pa zahvaljujući njoj, mi smo ovde u Srbiji dobili autentičan snimak sa brazilske televizijske stanice EuroChannel. Snimak nam je poslao veliki fan našeg portala Velimir Jovanović, koji ga je dobio od svog kuma Francuza Sebastijana Bilona. Sebastijan je na odmoru u Riju, a veliki je obožavalac srpskih serija. Sebastijan se sa domaćom kinematografijom upoznao zahvaljujući dugom boravku u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: PRINC RASTKO SRPSKI – Šta se dešava sa filmom o SVETOM SAVI?

– Sebastijan mi rekao da u Brazilu vlada veliko interesovanje za seriju “Ubice mog oca” – kaže za portal Film i TV Velimir Jovanović. – Već sada se uveliko priča koliko se raduju drugoj sezoni. Znam da je kod nas snimljena i peta, pa i ja jedva čekam premijeru novih dešavanja u životu inspektora Aleksandra Jakovljevića (Vuk Kostić) i ekipe.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Glumci Dragan Jovanović i Nebojša Ljubišić ZAVRŠILI NA SUDU! A evo i ZBOG ČEGA!

Snimanje pete sezone, da podsetimo, završeno je proletos. A kako nam je tada rekla scenaristkinja Nataša Drakulić, na tekstu za šestu uveliko se radi.

– U petoj sezoni biće povratka u prošlost. Upoznaćemo oca Aleksandra Jakovljevića. Saznaćemo ko je Mile i zašto je stradao – otkrila je tada Nataša Drakulić.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Glumac Momčilo Otašević otkrio svoje slabosti! EVO čime zvezda hit serije BELEŽNICA PROFESORA MIŠKOVIĆA nije zadovoljna!

I dok su brazilske produkcije kod nas poznate uglavnom po telenovelama, mi smo iz Srbije njima poslali jedan pravi krimić. Prema rečima naših sagovornika ima odličnu gledanost. Dok oni s nestrpljenjem očekuju drugu, mi istim žarom iščekujemo petu sezonu.

„Ubice mog oca“ oduševile gledaoce u Brazilu, koji sa nestrpljenjem iščekuju drugu sezonu u avgustu

Serija “Ubice mog oca” se posredstvom kanala EuroChannel prikazuju u 12 zemalja Latinske Amerike pod nazivom “Asesinos”. U avgustu se očekuje emitovanje druge sezone.

Piše Jovana Vukašinović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement