Connect with us

Featured

Igra sudbine 307. epizoda: ŠOK! Janko UPADA kod Ivana U SOBU! Sad mu nema SPASA! Lila PRELAZI na Brunerovu STRANU?

Published

on

Igra sudbine 307. epizoda, koja je na programu u sredu 23. juna od 21.00 na TV Prva, donosi neslućene preokrete. Bruner nema više strpljenja za svoju ekipu. Želi pod hitno da reši neraščišćene račune sa Adom Kanački. Za to vreme, jedan junak serije je u smrtnoj opasnosti!

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Glumica Ivana Dudić otkriva šta ISKRENO misli o seriji IGRA SUDBINE! Ovome se IPAK NIKO NIJE NADAO!

Grofica Donka upozorava Sofiju da joj vreme ističe. Bruner joj je preko Donke poručio da ima samo nedelju dana da izvrši svoj zadatak!

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! SEKS I GRAD – Suzana Mančić glumi Samantu u nastavku serije?

Sofija mora kako zna i ume da osigura Lilin glas na sednici upravnog odbora! U suprotnom, suočiće se sa Brunerovim gnevom. Nemac je izgubio strpljenje i spreman je na sve! Pa čak i na ubistvo!

PROČITAJTE JOŠ: PRINC RASTKO SRPSKI – Šta se dešava sa filmom o SVETOM SAVI?

I Matija je pod pritiskom. Iako je učinio sve što mu je rekla, on ne zna na koji na čin da povrati Adino poverenje. Ada mu nudi novi izbor – Donka ili Milevica. Šta li ovog puta smislila?

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Snima se filmski spektakl o MARKU KRALJEVIĆU! EVO ko će igrati čuvenog srpskog junaka!

Za to vreme, u bolnicu gde leži Ivan Ožegović u njegovu sobu ušunjava se opaki Janko.​ Ovog puta niko ga ne može spasti! Ivan je sam oči u oči sa svojim dželatom!

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Glumac Slaviša Čurović – Orlando iz serije IGRA SUDBINE uhvaćen u kazinu! EVO koliko novca je potrošio za noć!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (307. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Glumac Saša Joksimović otkrio sve o razočaranju u najbliže! EVO u kakvim odnosima je sa bratom Željkom Joksimovićem!

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement