Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Lidija Vukićević je u vezi sa deset godina mlađim muškarcem, a promenila je i frizuru! EVO KAKO sada izgleda!

Published

on

Glumica Lidija Vukićević, koju gledamo u ulozi ministarke Milevice u seriji “Igra sudbine”, uživa u emotivnom odnosu sa deset godina mlađim slikarom iz Italije, a sad je otkrila detalje njihovog emotivnog odnosa i kako funkcioniše njihova veza na daljinu.

Pročitajte još HIT! Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš su u vezi, a njemu je nešto drugo VAŽNIJE od devojke! EVO o ČEMU je reč!

– Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak – kaže Lidija.

Pročitajte još HIT! Snimala je vrele scene sa Žarkom Lauševićem, a sada je gledamo u novoj hit seriji! EVO o KOME je reč!

– Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podnevlje. Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam – rekla je Lidija za Gloriju, prenosi Telegraf.

Pročitajte još HIT! Glumica Mirka Vasiljević blista u petom mesecu trudnoće! EVO ŠTA joj je najveća želja!

Inače, Lidija je nedavno opisala u kojoj meri je njen partner uneo novine u njen život.

– Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan meni, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene – direktno je rekla Vukićevićeva.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Gloria/Telegraf

Advertisement