Connect with us

Top Story

HIT! Tanja Bošković i Dubravka Mijatović su seriju SREĆNI LJUDI napustile zbog malog honorara, a EVO ŠTA je o tome rekao reditelj Siniša Pavić!

Published

on

Serija “Srećni ljudi” bila je jedna od omiljenih mnogima, a i danas se gleda sa jednakim interesovanjem kao i nekada. Ipak, kako se tada snimalo sa veoma niskim budžetom, neki glumci su zbog niskog honorara odustali od svojih uloga, a među njima je i Tanja Bošković.

Pročitajte još HIT! Glumica Anđelka Prpić zapalila Instagram! EVO ŠTA je objavila!

Tanja je u seriji glumila jednu od glavnih uloga, Lolu Golubović, a reditelj Siniša Pavić i sam je priznao da je njen odlazak svima teško pao.

https://www.instagram.com/p/CRL9_r5pCKd/

– Kada mi je Tanja saopštila da odlazi, rekao sam joj: “Nema problema, to je tvoja odluka, hvala na ovome što si do sada uradila”. To je bio težak udarac za “Srećne ljude”, jer su nas napustili glumci koji su bili noseći stub. Zamislite da u “Boljem životu” odu Dragan Bjelogrlić i Marko Nikolić, koji je igrao Gigu… – rekao je on jednom prilikom za Informer.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – Pančeta masira Komarca! Isplivao snimak! EVO o ČEMU je reč!

Podsećamo, nakon što je Tanja otišla iz serije, zamenila ju je Zlata Numanagić. Zbog niskog honorara seriju je napustila i Dubravka Mijatović koja je glumila Đinu Golubović, kao i Dragan Jovanović koji je igrao Luneta Šćekića.

https://www.instagram.com/p/CQ4i241pwCu/

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv/Informer

Advertisement