Connect with us

Top Story

HIT! Snaja Danice Ristovski je takođe glumica i zajedno su igrale u IGRI SUDBINE! EVO o KOME je reč!

Published

on

Danicu Ristovski domaća publika je zavolela u seriji „Igra sudbine“, kao tetku Lilu, a malo se ko seća da je njena snajka Teodora imala epizodnu ulogu u ovoj sapunici.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Vuk Kostić otkrio kog kolegu ne podnosi! OVO niko nije očekivao!

Iako je imala epizodnu ulogu u seriji “Igra sudnine” gde je tumačila medicinsku sestru koja je zamenila glavne aktere Aleksu i Luku Kanačkog, Teodora Ristovski je ostala zapažena.

Stalna članica Pozorišta “Boško Buha”, nesvakidašnjoj lepotom privlači pažnju, a kako je rasla u umetničkoj porodici, već od malena je znala šta će biti njen životni poziv. Teodorina majka je Draga Živanović, glumica, dok je otac violončelista Tešman Živanović, a suprug reditelj Petar Ristovski, sin glumaca Lazara i Danice Ristovski.

Pročitajte još HIT! SLOŽNA BRAĆA – THE NEKST ĐENERATION – Završeno snimanje serije! EVO KADA počinje prikazivanje!

Teodora i Petar će krajem avgusta obeležiti šest godina braka.

Petrovi roditelji, glumci Danica i Lazar Ristovski i moja majka Draga Živanović u isto vreme su studirali glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, doduše, u tri različite glumačke klase. Moj otac, violončelista Tešman Živanović svirao je u Lazarovom prvom filmu “Belo odelo”, potom i u predstavi “Svakodnevno pozorište” u kojoj je igrala Danica – rekla je glumica ranije za Gloriju, i dodala:

Pročitajte još HIT! Glumica Anđelka Prpić otkriva ZAŠTO je se plaše na snimanju serije RADIO MILEVA! A EVO i sa kojim javnim ličnostima je odrasla!

– Sve se to dešavalo dok se Petar i ja nismo poznavali. Onda su se naše majke jedne jeseni srele kod Doma omladine i slatko se ispričale, između ostalog i o deci. Dogovorile su se da popiju kafu, ne sluteći da će je piti godinu dana kasnije kao majke dece koja su u ozbiljnoj vezi.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Informer/Gloria

Advertisement