HIT! TOMA – Glumica Olivera Bacić u filmu i seriji glumi pevačicu Lepu Lukić! EVO ŠTA kaže o tome i KADA će biti premijera!

Šarmantnu glumicu Oliveru Bacić, domaća publika je zapazila u “Komšijama” kao Jelu, da bi kasnije usledile serije “Biser Bojane”, “Žigosani u reketu” i “Kalkanski krugovi”. Od jeseni publika će imati prilike da je vidi u filmu “Toma”, gde tumači legendu domaće muzike Lepu Lukić.

Pročitajte još HIT! BESA – Završeno snimanje druge sezone! EVO Kako je Estonija završila u seriji, ŠTA će biti sa Hanom i KAKO je Relja Popović…

– U septembru se očekuje premijera filma u Sava Centru, a nakon toga i serija. Pošto smo snimali film i seriju, moram da priznam da je ovo za mene veliko iskustvo. Tumačila sam legendu Lepu Lukuć. Bila je to velika odgovornost za mene, s obzirom na to da je žena živa, zdrava i mnogo uspeha je iza nje. Videćemo kakav sam posao uradila, ali sam bila u sigurnim rukama i nadam se da je sve potaman. Jedva čekam da taj film i serija izađu – kaže za “Blic Super TV” Olivera Bacić.

Ona dodaje da joj je veliko zadovoljstvo bilo što je bila deo serije “Kalkanski krugovi” koja se emitovala na RTS-u.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Glumica Anđela Jovanović otrkiva sličnosti sa Tašanom! A EVO od KOJIH kolega je tražila savete!

– Odlično iskustvo. Tu sam bila pevačica. U “Tomi”, gde sam igrala Lepu Lukić je bila glumačka uloga. Imala sam samo jednu pesmu. Ulogu u seriji “Kalkanski krugovi” sam dobila nakon mjuzikla “Cigani lete u nebo”, Pozorišta na Terazijima, kada su ljudi videli kako pevam, onda su me i zvali – naglasila je Olja.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic