Connect with us

Domaći film

Milan Marić zamerio KESIĆU zbog JEDNOG PITANJA oko filma TOMA! Evo i KOG!

Toma mu jeste doneo ogromnu slavu, ali Milan Marić ima jednu zamerku!

Published

on

Milan Marić jedan je od naših najuspešnijih i najpresprektivnijih glumaca mlađe generacije koji je tokom poslednjih nekoliko godina obeležio domaće filmsko i TV nebo. Marića smo gledali u „Državnom službeniku“ čija se treća sezona upravo snima. Ove godine ostavio je neizbrisiv pečat kao Toma Zdravković u filmu „Toma“ koji ovih dana slavi rekordnih milion gledalaca. Za one koji ne znaju, „Toma“ je prema zvaničnoj evidenciji Filsmkog centra Srbije proglašen najgledanijim domaćim filmom u 2021. Naravno, priča o delu Milana Marića u 2021. ne bi bila zaokružena bez lika Luke u drugoj sezoni serije „Besa“ – omiljenog negativca za kog nismo baš najsigurniji da li ga mrzimo ili volimo.

Sve u svemu, godina za nama Milana Marića dovela je korak bliže zvezdama čijem nebu definitivno pripada. A gostujući kod Zorana Kesića na televiziji Nova S, Marić je u jednoj rečenici otkrio koliko mu ta popularnost zaista prija.

Zoran Kesić ga je u jednom trenutku upitao šta je to što bi od Tome, odnosno od lika koji je tumačio u filmu, voleo da sačuva, osim nosa, za koji je voditelj istakao da mu prema mišljenju mnogih dobro stoji, a odgovor Milana Marića iznenadio je sve.

– Vidiš dokle smo došli. Svi novinari nešto o Tomi, kako Toma, šta Toma, šta bi Toma, a niko da pita: „Milane, kako si“ – odgovorio je uz kiseo osmeh Milan Marić očigledno stavivši do znanja da su mediji njegovu ulogu u kultnom ostvarenju stavili ispred činjenice da je on mnogo više od jedne uloge i jednog lika, što je svojim talentom samo u poslednjih nekoliko godina i potvrdio.

Ipak, glumac je istakao da je ponosan što je deo filma koji je osvojio ceo region i postao neizbrisiv deo kinematografske istorije ovog podneblja.

– Od Tome bih voleo da nalsedim njegovu otvorenost i širinu, jer smatram da je to nešto što što mi nedostaje i čemu bih voleo da težim istakao je Marić.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV/ 24 sata sa Zoranom Kesićem

 

Advertisement