Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Gorica Popović otkriva koje holivudske zvezde je upoznala! A EVO i KOJI žanr joj je najdraži!

Published

on

Glumica Gorica Popović pre nekoliko dana proslavila je 69. rođendan,ali je proslavu svog rođendana odložila za septembar, a trenutno je na Srebrnom jezeru i polako se priprema za novu televizijsku i pozorišnu sezonu.

Pročitajte još HIT! Glumac Slobodan Ćustić poslao snažnu poruku svim roditeljima! EVO KOJA pojava mu najviše smeta!

– Jeste mi rođendan 13. avgusta, ali leto je pa onda obično slavim u septembru kada se svi vrate sa odmora. Trenutno uživam i odmaram se na Srebrnom jezeru gde ima kuću. Uspela sam u junu da odem na Krf na more i u julu na Brione, tako da sam more asporvirala ove godine, za razliku od prošle kada niko nije mogao da ode – kaže Gorica.

Glumica kaže da se polako priprema za nove poslove.

Pročitajte još ŠOK! Mira Banjac imala saobraćajnu nezgodu! EVO u KAKVOM stanju je slavna glumica!

– Već krajem avgusta počinjem da snimam seriju „Klan“. Sprema se još jedna zanimljiva serija, jedan sitkom na kojem ću raditi od septembra, ali o tome još nisam spremna da govorim – kaže Gorica.

Na pitanje očekuje li da pozorišta počnu da rade normalno, glumica kaže:

Pročitajte još HIT! Dva bivša partnera glumice Katarine Radivojević oženila su se popularnim Hrvaticama! EVO o KOME je reč!

– Krajem septembra počinje i pozorišna sezona u „Ateljeu 212“ počinjemo da igramo predstave koje nismo igrali sve ovo vreme, ansambl predstave, takom da se radujem tim predstavama. Nadam se da ćemo dobiti dozvolu i da napokon pozorišne sale budu pune, s obirom na sve ove koncerte koji se dešavaju i ostala masovna okupljanja koja su takođe održana normalno.

Gorica otkriva i da li je upoznala nekog od holivudskih glumaca, kojih poslednjih meseci ima sve više u Beogradu:

Pročitajte još SARAJEVO FILM FESTIVAL – Nagrade Srce Sarajeva dobile serije PORODICA i GRUPA

– Snimala sam sa Krisom Malkijem, upoznala sam velikog Ben Kinglsija, to su neki značajni susreti, ali ništa specijalno. To su ipak obični ljudi, vredni i veliki profesionalci. Iskreno ne volim kad se naš glumački poziv mnogo mistifikuje, on jeste lep i neobičan, voli se, ali on je isto prepun napora i svega. Poziv kao i mnogi drugi.

Na pitanje da li je probirljiva kada je reč o ulogama, Gorica kaže:

Pročitajte još HIT! Glumac Vojin Ćetković prvu ulogu je imao u SPOTU popularnih pevačica! EVO o KOM velikom hitu je reč!

– Kad je dobar scenario, onda nije bitno koji je žanr. Mnogo volim komediju jer mislim da uopšte nije lako istinski i na pravi način nasmejati ljudi. Bez obzira na to što ja volim, ak naiđe dobar dramski tekst ja rado pristajem. Nemam sad neki poseban žanr koji najviše volim da snimam, ali kada bih baš morala da se odlučim – neka to bude komedija.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Espreso/Nova

Advertisement