Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Džon Čalis – čuveni Bojsi iz serije MUĆKE postaje državljanin Srbije! Čeka se odluka Vlade!

Published

on

Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz serije “Mućke”, zvanično je podneo zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije. Mnogi su se u Srbiji obradovali fotografijom koju je britanski glumac Džon Čalis objavio na društvenim mrežama. Kako i ne bi, kada je na fotografiji Džonov crni “mercedes”, na čijim tablicama piše “Srbija”.

Pročitajte još EVO kako je GUTOVIĆ dobio NADIMAK Lane po kojem će ga pamtiti generacije

– Vreme je da otkrijem tajnu kako je slika nastala. Fotografija je nastala prošle nedelje ispred Ambasade Srbije u Londonu. Pre toga je Džon Čalis zvanično podneo zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije! U ambasadi Srbije g. Čalisa primila je ambasadorka Srbije u Ujedinjenom kraljevstvu, Aleksandra Joksimović. Imao sam tu čast da u ime Grada Beograda potpišem preporuku Grada Beograda da Bojsi postane srpski državljanin – napisao je na fejsbuku zamenik gradonačelnika Beograda, Goran vesić, i dodao:

PROČITAJTE JOŠ: Lane Gutović NEĆE biti SAHRANJEN u Aleji velikana. Evo i ZAŠTO!

– Nije bilo lako pobrojati na jednoj stranici šta je Bojsi učinio na promociji Srbije i Beograda posebno u Velikoj Britaniji gde je veoma poznat i popularan. Predsednica Vlade Repiblike Ana Brnabić podržala je ideju da Bojsi postane srpski državljanin. Želim da se posebno zahvalim našem čoveku koji je odrastao i živi u Londonu, Lazaru Vukoviću, koji je najzaslužniji zato što Bojsi toliko voli Beograd i Srbiju.

Bojsijev zahtev za državljansvo nalazi se već u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati. Lep je osećaj kada znate da uspešni i popularni ljudi kao što je Džon Čalis žele da budu državljani Srbije. Srećan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beograđanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film “Bojsi u Beogradu”. Bojsi dobrodošao kući! Beograd pobeđuje – kaže Vesić.

PROČITAJTE JOŠ: LANE GUTOVIĆ svojevremeno otkrio: PO OVOM LIKU JE NASTAO ŠOJIĆ!

Foto: Printscreen Instagram boycieinbelgrade

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv

Advertisement