Connect with us

TV

ŠOK! Preminuo BOJSI iz serije MUĆKE, veliki PRIJATELJ SRBIJE! Evo šta je govori o našoj zemlji

Published

on

Tužna vest za obožavaoce čuvene britanske serije. Umro je poznati britanski glumac Džon Čarls, čuveni Bojsi iz serije „Mućke“, koji je bio veliki prijatelj Srba.

PROČITAJTE JOŠ: NEMANJIĆI – RAĐANJE KRALJEVINE: HIT! Snima se DRUGA SEZONA? Otkrivamo SVE o nastavku serije! Evo KO SU GLAVNI LIKOVI i KO glumi u novim epizodama

Porodica zvezde sitkoma “Mućke” saopštila je da je Džon Čarls sinoć preminuo:

– Teška srca vas obaveštavamo da je naš i vaš Džon umro mirno, u snu, nakon duge bitke s rakom – saopštila je porodica.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović ODBILA “nepristojnu” ulogu MILOŠA BIKOVIĆA! EVO o čemu se radi…

– Uvek ćemo ga voleti zbog divne zaostavštine i dela koja će nastavljati da donose zadovoljstvo i osmehe – u godinama koje dolaze. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku. I budite sigurni da će biti prilike da slavimo Džonov život, onda kada svima bude bilo dozvoljeno da se pridruže – navedeno je u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Nakon Aleksandre Prijović i Milice Pavlović – još jedna folk PEVAČICA dobija ulogu u seriji! EVO o KOME je reč!

Bojsi iz serije „Mućke“ je često govorio o tome koliko voli Srbiju u koju je uvek rado dolazio. Otkrio je jednom prilikom i zbog čega je želeo da postane državljanin naše zemlje.

PROČITAJTE JOŠ: EVO kako DANAS izgledaju NECA i VESNA iz serije SREĆNI LJUDI (VIDEO)

– Time se osećam mnogo bliže narodu. Osećam se kao građanin te zemlje i to je neverovatno, osećam se blizu srpskom narodu. Ta povezanost preko komedije ukazuje da smo svi isti, komedija nas zbližava. Jedva čekam da se vratim i mogu samo da ohrabrim ljude da posete Srbiju i dožive ono što sam ja doživeo – istakao je Džon Čarls, legendarni Bojsi.

Foto Printscreen / Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs / Mondo

Advertisement