Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Hristina Popović dala novu šansu staroj ljubavi? Jedna objava zaintrigirala javnost!

Published

on

Bivši dečko Hristine Popović, teniser Ivan Bjelica Gile – tako sportistu pamte domaći mediji. Ipak, da li on još uvek ima epitet bivši?

Prošlo je već tri godine od kada je glumica, koja o svom emotivnom životu govori veoma malo, Hristina Popović, sa svog „Instagram“ naloga pobrisala sve fotografije sa dečkom Ivanom, a domaćim medijima to je bilo dovoljno da teniseru prišiju epitet bivši dečko Hristine Popović.

Pročitajte još ZVANIČNO – Miloš Biković proglašen za jednog od TRI NAJPOPULARNIJA GLUMCA U RUSIJI! Evo NA KOM JE MESTU!

Ipak, čini se da je glumica tada odlučila da svoj emotivni život sakrije od očiju javnosti, a da fokus prebaci na maestralnu glumačku karijeru. Ili je pak, na opšte iznenađenje mnogih, sada teniseru dala drugu šansu.

Naime, iako na „Instagramu“ dugo nije objavila fotografiju sa Ivanom, sada je podelila jednu i to sa putovanja na koje su poveli i njenu ćerku Luču, koju ima sa hrvatskim glumcem Bojanom Navojcem.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Na premijeri u Beogradu, publika ovacijama pozdravila filmsku ekipu!

https://www.instagram.com/p/CTAbVqHMWDK/?utm_source=ig_embed

Da li je staroj ljubavi dala novu šansu, ili ta ljubavna priča, zapravo nikada nije odslužila rok trajanja, javnosti nije poznato. Međutim, čini sa da je sada u emotivnom životu Hristine Popović sve baš kako treba, vreme će pokazati.

Foto Printscreen YouTube Buka TV/Instagram hristina_popo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Story

Advertisement