Connect with us

Featured

ZVANIČNO – Miloš Biković proglašen za jednog od TRI NAJPOPULARNIJA GLUMCA U RUSIJI! Evo NA KOM JE MESTU!

Published

on

Renomirani analitički časopis „Bilten filmskih distributera“(www.kinometro.ru) i zvanična baza filmskih i serijskih podataka, koja je ruska verzija IMBD (www.kinoteatr.ru) obajvili su rejtinge glavnih ruskih mladih glumaca do 35 godina.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Na premijeri u Beogradu, publika ovacijama pozdravila filmsku ekipu!

Miloš Biković, prema podacima iz pomenutih izvora zauzima visoko drugo mesto na listi najpopularnijih glumaca u Rusiji. Na prvom je Aleksandar Petrov, Bikovićev „suparnik“ iz ruskog hit filma „Led“, a treće je pripalo Kirilu Nagijevu.

Pročitajte još HIT! TOMA – Dragan Bjelogrlić otkriva da su se glumci za uloge borili na kastingu! A EVO i KADA će biti beogradska premijera filma!

Kao najvažniji i najkompetentniji servisi ocena u ruskoj fimlskoj umetnosti, Kinometro i Kinoteatr vodili su računa o brojnim kriterijumima. Pre svega, u obzir je uzet broj projekata i glavnih uloga, stepen učesća glumaca u reklamnim kampanjama za filmove, razmatrane su i nagrade na filmskim festivalima, nivo popularnosti i konačno zarada koje su filmovi ostvarili kao i broj projekata koji se našao na liderskim pozicijama na televizijskim kanalima.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – Miloš Biković otkrio razlike u odnosu na prvi deo filma! A EVO i DA LI je odmah prihvatio!

Svi ovi brižljivo birani i odmereni parametri uticali su na to da proslavljeni glumac Miloš Biković zauzme jedno od liderskih mesta u Rusiji, jednom od najvećih trižišta.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Continue Reading
Advertisement