Connect with us

Featured

HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Na premijeri u Beogradu, publika ovacijama pozdravila filmsku ekipu!

Published

on

Dugo očekivani film „Nečista krv – greh predaka“ konačno je imao i svoju beogradsku premijeru, koja je odavno bila rasprodata. U Kombank dvorani okupila se ekipa ovog ostvarenja predvođena rediteljem Milutinom Petrovićem.

Na premijeri su bili Katarina Radivojević, Anđela Jovanović sa dečkom i atletičarem Mihailom Dudašem, Nedim Nezirović, Dejan Bućin, Teodora Dragićević, Feđa Štukan i ostali junaci filma „Nečista krv -greh predaka“.

Pročitajte još HIT! Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš prvi put zajedno u javnosti! Par blistao na beogradskoj premijeri filma NEČISTA KRV – GREH PREDAKA!

Vladala je odlična atmosfera na ovom događaju, a pre svega je raspoložena bila glumica Katarina Radivojević.

– Drago mi je da ste došli u ovako velikom broju na naš divan i obećavam odličnu zabavu i interesantnu priču. Šalim se kada kažem zabava, mislim da je ovo jedan ozbiljan film, posebno što je nacionalna tema, što je Bora Stanković, opet imamo Voju Nanovića kao scenaristu, imamo sjajnu glumačku ekipu i puno novih, mladih glumaca koji će se predstaviti ovim filmom i meni je baš drago što sam u interesantnoj ekipi – rekla je Katarina Radivojević i opisala lik Cone:

Cona je preteča moderne žene. Ona je žena koja ima pravo slobode izbora i to je možda lepša strana tog lika. Pomalo je surova i to mi je bio izazov da odigram – rekla je između ostalog Katarina, koja je kasnije detaljno govorila o filmu, poređenju između lika Cone i Zone iz ostvarenja „Zona Zamfirova“, kao i o svojim ostalim ulogama.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Dragan Bjelogrlić otkrio sve o glavnom junaku filma! EVO KO je Hadži Trifun!

Glumica Anđela Jovanović, koja igra lik Tašane, takođe je bila voljna za razgovor sa brojnim novinarskim ekipama.

– Mislim da je vreme da damo i ženama da ispričaju svoje priče, zato što žene u sebi imaju svašta, žene su hrabre, žene su jake, časne, kao i lik Tašane u ovom filmu. Žene umeju da budu buntovne, da budu revolucionarke i ovo što je ovaj lik uradio u ovom filmu jeste revolucionaran čin. To je jedna žena koja je u okovima – rekla je glumica i nastavila:

– Ona je zapravo robinja patrijarhalne sredine i ona se odlučuje da ne bude više rob, već da iskorači iz tih okvira i da preuzme odgovornost za svoje postupke. Ne da pobegne, ne da ode da se sakrije u mišju rupu i pogne glavu, već da preuzme odgovornost i kada joj se sudi, da stane na crtu svakom muškarcu, svom ocu, svom tastu, i svakome ko se nije zauzeo za nju. Tako da mislim da su to važne priče, da su to priče koje ljudi žele da čuju.

Pročitajte još ŠOK! NEČISTA KRV će se prikazivati na HRT-u?! Hrvatski mediji nahvalili srpsku seriju!

– Meni su najlepše reakcije bile posle ovog filma kada mi priđe neka žena sa suzama u očima i kaže mi: „Hvala što si ovako to odigrala“. Oni i dalje imaju osećaj da sam ja taj lik, mislim da je to apsolutna poenta i ovog našeg posla, da damo deo sebe, da to prođe kroz nas, da damo svoj pečat, da kažemo kao umetnici šta imamo da kažemo. Ja sam dobila tu priliku sa ovim filmom i izuzetno sam zahvalna, srećna, i mislim da će publika zaista voleti ovaj film – rekla je Anđela Jovanović.

Da je publika odlično prihvatila film, svedoči gromoglasan aplauz za ekipu ovog ostvarenja. Redom su se poklanjale glumačke zvezde, od Katarine Radivojević, pa do Dragana Bjelogrlića, koji je igrao lik Hadži Trifuna.

Podsetimo, beogradska premijera filma „Nečista krv – greh predaka“ bila je i u dvorani Cineplexx Galerija Belgrade. Nakon ovog događaja, na red dolazi redovna bioskopska projekcija, a ostvarenje reditelja Milutina Petrovića može se videti u bioskopima širom zemlje od 26. avgusta.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf

Advertisement