Connect with us

Top Story

HIT! Unuk slavnog glumca Gidre Bojanića je maneken! EVO ŠTA je Jovan Stojanović otkrio o čuvenom dedi!

Published

on

Glumac Dragomir Bojanić Gidra ostavio je veliki trag u domaćoj kinematografiji, a njegove legendarne uloge se i dalje pamte.

Manje poznata činjenica je da Gidra ima unuka koji je izuzetno uspešan u karijeri koju je odabrao. Naime, Jovan Stojanović je maneken, a o svom dedi priča sa ponosom.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI druga sezona OTKRIVA ko je BABA GUBA! Evo da li je vila ili DEMON

– Kakav je bio u “Žikinoj dinastiji”, takav je bio i privatno, verujte mi na reč. Mnogo je sebe dao u toj ulozi. Dosta je teksta i sam ubacio. Ima glumaca iz starije ekipe koji su bili drugačiji privatno od onoga što vidimo na malom ekranu, ali on je uvek bio isti. Autentičan. Uvek zanimljiv, pun humora, stalno smo se smejali kada smo mu išli u posetu – ispričao je on jednom prilikom za “Blic”.

Gidra je obožavao da priča viceve o Titu, a u to vreme su hapsili svakog ko to radi. Tako su jednom prilikom uhapsili i mog dedu. U stanicu je došao njegov brat da ga izbavi i kada ja ušao unutra, nigde nikoga, ni na vratima, niti bilo gde. Samo se čula buka iz neke kancelarije. Taj moj drugi deda je onda uleteo u kancelariju, a na stolu sedi Gidra, svi policajci oko njega, on priča viceve o Titu i oni svi umiru od smeha. Tako je prošlo to “hapšenje” – prisetio se Gidrin unuk.

Pročitajte još HIT! BESA – Završeno snimanje druge sezone popularne serije u Estoniji! EVO sa kakvim se sve izazovima suočila ekipa!

Glumačkim svetom su kružile priče da je Bojanić bio neveran svojoj supruzi Ljiljani, ali je Jovan to demantovao.

– Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu. Ludo su se voleli i od te silne ljubavi dolazilo je i do velikih svađa, pa su se zbog toga rastajali jedno od drugog, i to čak šest puta, ali on se njoj uvek vraćao. Nije odlazio od nje zbog drugih žena, to nije tačno – ispričao je tada Gidrin unuk.

Foto Printscreen Instagram jovanstojanovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic/Espreso

Advertisement