Connect with us

Featured

ŠOK! Gidra je sinonim za „Žikinu dinastiju“, ali niko ne zna da je nekada bio i MANEKEN! (FOTO)

Published

on

Gidra Bojanić je bio i ostao jedan od najomiljenijih glumaca i komičara na ovim prostorima. Taj status doneli su mu filmski serijali “Lude godine” i “Žikina dinastija”, koje i danas rado gledamo tokom novogodišnjih praznika. Mada mu je Žika Pavlović obeležio karijeru, Gidra je u svoju filmografiju upisao bezbroj uloga u popularnim jugoslovenskim filmovima.

PROČITAJTE JOŠ: Unuk slavnog glumca Gidre Bojanića je maneken! EVO ŠTA je Jovan Stojanović otkrio o čuvenom dedi!

Veliku popularnost stekao je i u Italiji, gde je godinama igrao glavne uloge u špageti vesternima. Krajem šezdesetih nanizao je desetak uloga u filmovima italijanske produkcije, koji su postigli veliki uspeh na blagajnama.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković prokomentarisao izjave bivših devojaka, kao i sukob Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića!

Naš glumac je preko noći postao velika filmska zvezda u Italiji, gde su ga zvali Antonio Ghidra. Mada je u to vreme već bio oženjen koleginicom Ljiljanom Kontić, Gidra Bojanić je imao armiju obožavateljki. Zbog toga i nije čudno što je postao zanimljiv i urednicima ženskih magazina.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI druga sezona OTKRIVA ko je BABA GUBA! Evo da li je vila ili DEMON

Gidra Bojanić se krajem šezdesetih u Italiji bavio modelingom

Malo je poznato da se Gidra izvesno vreme bavio i modelingom, čemu svedoči i ova fotografija iz jednog modnog časopisa. Dok su ga u Jugoslaviji zbog Žike i sličnih likova doživljavali kao patrijahalnog čoveka, Gidra je bio širokih shvatanja.

PROČITAJTE JOŠ: MOČVARA – Druga sezona serije donosi promene inspektoru Nikoli Krsmanoviću! A EVO i KO se pridružio glumačkoj ekipi i KADA počinje prikazivanje!

Gidra Bojanić ima naslednika, unuka manekena – Jovan Stojanović

Fotografija na kojoj je našminkan sa cigaretom u ustima, Gidra je pre pola veka bio srpski Marlon Brando. Prototip neodoljivog zavodnika. Sada je jasno na koga je njegov unuk Jovan Stojanović povukao “žicu” za modeling, ali i na koga je lep.

Foto Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK Izvor: filmitv.rs

Advertisement