Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Miodrag Dragičević otkrio KOJA uloga mu je bila prekretnica u karijeri! A EVO i KOJA nagrada mu je najdraža!

Published

on

Glumac Miodrag Dragičević bio je gost nove epizode video serijala „Tanjug Reflektor“, u kojoj je istakao da uloga u predstavi „Kaspar“ Jugoslovenskog dramskog pozorišta za njega predstavlja prekretnicu u karijeri.

Bez obzira što je na početku karijere, Dragićević već uživa nepodelejnu naklonost stručne javnosti i publike.

Pročitajte još HIT! STRAHINJA BANOVIĆ – Film Stefana Arsenijevića osvojio Kristalni globus u Karlovim Varima! Nagrade dobili i članovi ekipe!

Ulogom u predstavi „Kaspar“ u režiji Miloša Lolića, potvrdio je ogrman talenat.

– U pripremi predstave „Kaspar“ imali smo mnogo poteškoća, jer smo je radili u jeku pandemije. Nekako smo u kreaciji reditelja Lolića i velikim naporom cele glumačke ekipe uspeli da dovedemo predstavu „Kaspar“ na poželjan nivo – kaže Dragičević.

Kako kaže, posle predstave „Kaspar“, malo toga je isto u negovoj karijeri.

Pročitajte još HIT! Glumac Uroš Jovčić stao na ludi kamen! Mlada blistala na svadbi!

– Nesumnjivo, uloga Kaspara je prekretnica u mojoj karijeri. To je važna tačka u mom glumačkom razvitku. Pronašao sam u sebi neke nove glumačke elemente, za koje nisam znao ni da postoje. Verujem da sam ulogom u predstavi „Kaspar“ dobio osnovu za teže, zahtevnije i slojevitije zadatke – kazao je Dragičević.

Za ulogu u predstavi „Kaspar“ Dragičević je dobio silne nagrade među kojima mu je; kako kaže, najdraže priznanje „Nebojša Glogovac“.

Pročitajte još Najpopularniji turski glumac STIGAO U BEOGRAD! Uhvaćen kako se ŠETA KNEZ MIHAILOVOM, žene POLUDELE!

– Takva nagrada je lep teretkoji mora da se nosi. Imam obavezu da naše Jugoslovensko dramsko pozorište prezentujem na najbolji mogući način. Nema više prostora da nešto slabo igram – kazao je glumac.

Za njega ekspanzija snimanja televizijskih serija predstavlja odličan splet okolnsoti za profesionalce u srpskoj kinematografiji.

– Postoji konkurencija koja motiviše glumce da budu najbolji što mogu. Jedna produkcija podigne visoko lestvicu, pa druga pokuša da je dostigne u svim parametrima profesionalnog delovanja i tako dolazimo do odličnih okolnosti za glumce – rekao je Miodrag.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Tanjug/Telegraf

Advertisement