Connect with us

Featured

Najpopularniji turski glumac STIGAO U BEOGRAD! Uhvaćen kako se ŠETA KNEZ MIHAILOVOM, žene POLUDELE!

Published

on

Turski gumac Džan Jaman, koji je nedavno osvanuo u svetskim medijima zbog veridbe sa zgodnom italijanskom voditeljkom Diletom Leotom, doputovao je u Beograd.

Džan Jaman, koji je oduševio pripadnice lepšeg pola u hit seriji “Sanjalica” objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj je jasno da se nalazi u prestonici i napisao “Zdravo Srbijo”.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! OTKRIVENO zašto je Katarina Radivojević NAPUSTILA seriju UBICE MOG OCA! Ovo je RAZLOG!

Džan je potom objavio snimak iz šetnje Knez Mihailovom.

Rođen je 8. novembra 1989. godine u Istanbulu, kao jedino dete u porodici. Turski je glumac, model i pravnik, a poseduje i svoju advokatsku kancelariju. Završio je Italijansku gimnaziju, gde je bio najbolji u klasi, stoga tečno govori i italijanski jezik. Kao student razmene, preselio se u SAD na neko vreme, ali se potom vratio u rodnu Tursku i krenuo na Pravni fakultet, na kojem je diplomirao 2012. godine.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Gidra je sinonim za “Žikinu dinastiju”, ali niko ne zna da je nekada bio i MANEKEN! (FOTO)

Ipak, život ga je odveo u drugom pravcu – ka glumi. Iako se njegova porodica nadala da će biti uspešan advokat, on je poželo da upiše glumačku sekciju i oproba se u tom svetu.

Zanimljivo je i da ovaj turski Apolon korene vuče sa Kosova, a i rođak je fudbalskog trenera Fuata Jamana.

– Često novinari kažu da sam iz Albanije. Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istambulu, baš kao i ja – rekao je jednom prilikom.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miloš Biković prokomentarisao izjave bivših devojaka, kao i sukob Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića!

U svetu glume je od 2014. godine, a tokom 2020. snimio je novu seriju, takođe romantičnu komediju, “Gospodin pogrešni”.

Nedavno je zaprosio Diletu Leotu, za koju se šuškalo da je pre Jamana bila u tajnoj vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem. Vodeći italijanski dnevni listovi koji se bave sportom, “Gazeta delo sport” i “Korijere delo sport” su u avgustu prošle godine na naslovnim stranama svojih internet portala preneli informacije magazina “Chi” koji tvrdi da je njihovo poznanstvo “preraslo u nešto više od prijateljstva”.

Foto Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement