Connect with us

Top Story

HIT! SLOŽNA BRAĆA – THE NEXT GENERATION – Glumac Nenad Okanović otkriva ŠTA nas čeka u nastavku popularne serije! A EVO i KO su novi likovi!

Published

on

Glumac Nenad Okanović je jedan od protagonista i izvršni producent televizijske serije „Složna braća – The Next Generation“ koja predstavlja, kako kaže „apdejtovani“ nastavak kultnog tv formata u kojem su uživali milioni gledalaca.

– Producentski posao sam već radio u nastajanju filmova “Vir“ i “Otvoreni kavez“ tako da mi je poznato kako sve to funkcioniše i šta se od mene očekuje. Interesantno je da smo organizovali kasting za glumce na kojem nisam prošao za glavnu ulogu. To govori o ozbiljnosti cele ekipe televizijske serije “Složna braća, Next Generation“ čije je snimanje nedavno završen – kazao je Okanović za “Tanjug reflektor”, i dodao da je savladao svoj ego zarad uspeha serije.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković menja profesiju? EVO o ČEMU je reč!

Prema njegovim rečima, čuveni Čorba na volšeban način ostaje živ iako je odleteo u vazduh posle ekplozije na samom kraju serije „Složna braća“.

Nikola Pejaković igra “Čorbu“ i u našoj seriji i od njega sam za sada dobio ozbiljan kompliment jer je kazao da je produkcija serije savršena. Reditelj Milorad Milinković i scenarista Nenad Janković, poznatiji kao Nele Karajlić odlučili su i da zadrže Nanu u novom formatu serije. Čorba i Nana su ostali čisti i nevini u prvom formatu serije pa smo odlučili da prežive – kazao je Okanović.

Kako kaže glumačka podela i teskt glavni aduti serije „Složna braća, The Next Generation“.

Pročitajte još HIT! Glumica Vesna Trivalić godinama živi u Dubaiju, a EVO ČIME se bavi njen suprug!

– Imamo sjajne glumce na setu. Fikinog sina koji vodi kafanu igra Marko Gvero. Hrvate igraju Nataša Ninković i Ljubomir Savanović,a Srbe Andrija Milenković i Rale Milenković – kazao je Okanović i dodao da je poruka čitavog projekta jeste relaksacija odnosa među ljudima i državama na Balkanu.

– Imamo mlad zaljubljen par u seriji na kojem će, nadamo se ostati budućnost. Keminog sina Mirsada igra Amar Ćorović, a Maja Čampar u seriji oživljava lik srpkinje koja je u vezi sa njim. Njih dvoje su zaljubljeni i ne zanima ih ništa osim toga. Ideja da svi treba da batale podele na Balkanu i jeste glavna poruka serije – kazao je Okanović.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Tanjug/Telegraf

Advertisement