Connect with us

Top Story

HIT! Zvezda serije ŽENE SA DEDINJA je u vezi sa poznatim rediteljem! EVO o KOME je reč!

Published

on

Dečko Lene Bogdanović cenjeni je reditelj sa povremenom adresom u Berlinu. Takođe radi kao asistent na Fakultetu Dramskih Umetnosti, a atrakivnu glumicu, koju ovih dana gledamo u repriznom emitovanju serije „Žene sa Dedinja“ upoznao je pre više od sedam godina i od tada je ludo zaljubljen u nju.

Pročitajte još Neki bolji ljudi, 4.epizoda: NIKOLA i MICI se konačno LJUBE!

I glumica priznaje da nimalo nije ravnodušna, ipak o svom izabraniku retko iznosi detalje. Ono što su mediji uspeli da saznaju jeste da je njeno srce osvojio Darijan Mihajlović, reditelj o čijem se životu i radu mnogo više zna u inostranstvu. Pre nego što je otpočeo vezu sa Lenom poznati umetnik živeo je na dve adrese Beograd- Berlin, ali je s godinama tu putanju u velikoj meri korigovao. Dečko Lene Bogdanović ima brak iza sebe i sina, čije potrebe uvek stavlja na prvo mesto.

Pročitajte još ŠOK! OVO JE ROĐENA SESTRA KATARINE RADIVOJEVIĆ! Sličnost je OGROMNA! Niko ih NE RAZLIKUJE! Možete li VI da kažete KOJA JE KOJA?

Lena je presrećna što kraj sebe ima muškarca kojem je porodica prioritet, dok je uporedo ponosna na njegove profesionalne uspehe.Velika mu je podrška u radu, kao i on njoj. Oboje su više fokusirani na teatar, Darijan na Pozorište mladih u Novom Sadu gde priprema predstavu, dok Lena igra u Zvezdara Teatru. Nažalost, filmske i serijske uloge, osim maestralne role u projektu „Žene sa Dedinja“ su je zaobilazile, što će zasigurno u narednom periodu nastojati da promeni, piše Story.

Foto Printscreen Instagram lenabogdanovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Story

Advertisement