Connect with us

Top Story

Neki bolji ljudi, 4.epizoda: NIKOLA i MICI se konačno LJUBE!

Published

on

“Neki bolji ljudi” 4.epizoda je na programu u četvrtak, 2. septembra na TV Pink od 21.00. Nikola zbog Mici ulazi u konflikt sa huliganima, nakon što je ona pokušala da ih “prevaspita”.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – EVO KADA serija DINASTIJA stiže na TV PINK! Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE i TREJLER! Ovako će izgledati SRPSKA ALEKSIS! (VIDEO)

Marija se brine zbog Nikole, jer ga ceo dan nema kod kuće. Dragan kaže da je sigurno na fakultetu. Za to vreme, Nikola je završio u policijskoj stanici.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Otkrivamo SVE PIKANTERIJE serije DINASTIJA! Evo kakva će biti SRPSKA ALEKSIS i KO ĆE BITI GEJ!

Joca kaže Sari da je rekao roditeljima da su se njih dvoje venčali. Marija i Đorđe se prepuštaju strastima na poslu.

Bez najave, Jocini roditelji dolaze kod Sarinih u posetu. Dragan otvara vrata, dok Marija u pozadini psuje i viče kako joj je upropastio stolicu. Sara besni na roditelje što su je obrukali pred Jocinim.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Miloš Biković krvav i u ranama! EVO ŠTA se desilo!

Nikola konačno skuplja hrabost i ljubi Mici. Marija se izvinjava Đorđu što kasni na večeru. Dragan je dočekuje namrgođen. Pita je gde je bila, ali ona mu odgovara da ne mora da mu polaže račune jer se razvode. Dragan je besan i kaže kako je on joj još zakonski muž, na šta mu ona veli da može da je tuži advokatu…

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Slede 3 VELIKA ŠOKA! Jedan od glavnih muških likova umire? Jedan par raskida? A EVO ŠTA se dešava sa Adom!

U seriji “Neki bolji ljudi”, 4.epizoda glavne uloge igraju: Gordana Đurđević, Nebojša Ljubišić, Milena Vasić, Milovan Filipović, Nikla Stanković, Jovana Milovanović, Uroš Drobac, Žarko Stepanov, Sanja Knežević, Branislav Jerković, Tijana Marković… Autor serije je Slobodan Šuljagić.

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement