Connect with us

Top Story

TUGA! Tragična SMRT zvezde serije ŽENE SA DEDINJA! Ovu vest NIKO nije OČEKIVAO!

Published

on

Zvezda serije „Žene sa Dedinja“ koja se ponovo reprizira na „Prvoj televiziji“ vikendom od 19.00 preminula je tragično pre gotovo četiri godine, ali je kroz lik u pomenutoj seriji, kao i u srcima svojih voljenih nastavila da živi kao draga uspomena.

Pročitajte još HIT! Miodrag Radonjić OTKRIVA – BAĆA je bio STVARAN LIK! Evo KO je ČUVENI KRIMOS iz filma JUŽNI VETAR!

Srpska glumica Irena Mičijević koja je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti, svoju rodnu zemlju napustila je kada je u bivšoj Jugoslaviji počeo rat. Deset godina živela je u Španiji, a potom se sa suprugom Sinišom Rodićem i ćerkom Kirom preselila u London.

Pročitajte još HIT! Glumio je Isusa, igrao sa Orlandom Blumom, a sada ga je upoznala i domaća publika! EVO o KOME je reč!

Prepoznatljiva domaćoj publici ostala je po ulozi Klare u hit seriji „Žene sa Dedinja“, koja je bila njeno prvo ostvarenje posle duge glumačke pauze, koju je napravila zbog života u inostranstvu. A kada je domaća publika sa oduševljenjem prihvatila i taman kada smo se nadali da ćemo je češće gledati, desila se tragedija.

Pročitajte još JADRAN MALKOVIČ za FILM I TV otkriva SVE o ulozi u seriji CRNA SVADBA! Evo KOJI JEZIV ISTINIT DOGAĐAJ je bio inspiracija za SCENARIO!

Kuma Branke Katić i zvezda serije „Žene sa Dedinja“ saznala je strašne vesti, da boluje od raka limfnih žlezdi. Kada je to čula, odlučila je da se sa porodicom preseli u Srbiju, jer je želela da u svojoj zemlji proživi poslednje dane.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Seka Aleksić spasava vezu Nade i Strahinje! EVO o ČEMU je reč!

Deset meseci trajala je njena borba za život, a onda je 10. septembra 2017. godine istu izgubila. Od nje su se dirljivim rečima oprostile brojne kolege, a u srcima porodice, i bliskih prijatelja, svojom divnom prirodom ostavila je neizbrisiv trag.

Foto Promo Prva Emotion

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement