Connect with us

Top Story

HIT! KLAN – Glumica Milena Božić otkriva šta čeka Jucu u nastavku serije! A EVO i KAKVU neprijatnost je doživela na snimanju!

Published

on

Glumica Milena Božić jedna je od novih lica koja je lansirala serija “Klan”.  U razgovoru za TV Ekran mlada umetnica otkriva šta čeka Jucu u nastavku.

Na pitanje šta može da otkrije o drugoj sezoni “Klana”, glumica  kaže:

Pročitajte još ŠOK! Jelena Karleuša napustila ZVEZDE GRANDA zbog afere sa utajom poreza? A EVO ŠTA članovi produkcije kažu o dolasku Cece Ražnatović u žiri!

– Veoma malo, ali nastavak će biti nešto što ni mi nismo očekivali kad smo dobili scenario. Linija mog lika je napravljena da bi ste prikazali i njihovi privatni životi. I Juca će se menjati kako oni dublje budu ulazili u taj svet kriminala.

U prvoj sezoni bila je devojka iz cvećare, u nastavku već supruga opasnog kriminalca. Milena otkriva ko su joj bili uzori za lik.

Pročitajte još ŠOK! Jelena Karleuša više NIJE U ŽIRIJU emisije ZVEZDE GRANDA! A šokiraćete se kad vidite KO JU JE ZAMENIO!

– Nisam imala uzora iz naše bliske prošlosti već iz svog okruženja. Našla sam inspiraciju u devojkama koje nas okružuju. Pokušala sam da Jucu prikažem kao ženu koja je blizu moći i živi u nekoj lagodnosti i komforu koji je samoizazvan, a ona nije ništa učinila da do toga dođe – kaže glumica.

 Milena odgovara i na pitanje da li ju je iznenadila popularnosti i uspeh serije.

– O popularnosti ne razmišljam. Kad predano i kvalitetno radite svoj posao, stiže i nagrada od publike. Lepo je i prija. Mi smo očekivali da će serija postići uspeh. Svi smo bili posvećeni svojim ulogama. Za mene je iznenađenje što se dopala mlađoj publici. Serija “Klan” nije napravljena da regrutuje ljude već da pokaže koliko je taj svet okrutan i da treba da ga se klone u širokom luku.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Srđan Žika Todorović doživeo veliku neprijatnost! Objave na lažnom Fejsbuk profilu uznemirile javnost! EVO o ČEMU je reč!

 Milena je ispričala i anegdotu sa seta.

 – Bio je već kraj snimanja. Radili smo scenu kupovine mlade, bilo je minus pet, kadar smo vraćali deset puta, a ja sam nosila visoke štikle. Do kuće je vodio blatnjav put. Pet sati smo snimali kad sam šapnula svom partneru: “Pravo je čudo da nisam pala u blato”. Kako sam to rekla, u sledećoj sceni krenula sam da padam. Uspela sam da se zadržim. Počela sam da se smejem, ali nastavili smo. Ušli su trubači. Reditelj je posle vikao: “Kupljena scena” – kaže glumica.

Milena igra u još jednoj novoj seriji “Fajerflaj produkcije” koja uskoro počinje da se emituje. U pitanju je serija “Crna svadba”.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement