Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – Snima se nova domaća serija ZBORNICA! EVO o ČEMU JE REČ!

Published

on

Glumca Dejana Lutkića trenutno gledamo u drugoj sezoni serije Švindleri, a zauzet je i snimanjem druge sezone serije Junaci našeg doba. Kako je to otkrio glumac se nada i drugoj sezoni serije Beležnica, a jedan od projekata u čiju je realizaciju siguran jeste i nova serija Zbornica.

Pročitajte još ŠOK! Jelena Karleuša napustila ZVEZDE GRANDA zbog afere sa utajom poreza? A EVO ŠTA članovi produkcije kažu o dolasku Cece Ražnatović u žiri!

 – Sredinom ili krajem septembra krećemo da snimamo novu seriju „Zbornica“, u produkciji „Telekom Srbija“ i Atos filma. Priča je o tome kako se nastavnici ponašaju kada ih ne vide deca i roditelji. U sitkomu, čija prva sezona treba da ima 50 epizoda, prikazaćemo šta se dešava u školi iza kulisa. Dugo o tome Nebojša Cile Ilić i ja pričamo. Od filma „Majstori, majstori“ do danas nismo imali nijednu seriju koja se bavi tim miljeom, a stvarno ima tušta i tma materijala koji može da se obrađuje. Scenario Vladimira Đurđevića je takav da može da se smesti u bilo koje vreme jer tako je bilo i kad sam ja bio dete, a i kad su moja deca išla u osnovnu školu. Siguran sam da se mnogim nastavnicima serija neće baš mnogo dopasti, ali verujem da će mlađim generacijama, koje imaju sveže iskustvo iz osnovne ili srednje škole, biti vrlo prijemčiva – istakao je Lutkić.

Pročitajte AVIONDŽIJE – Otkrivamo SVE o PRVOM srpskom LETEĆEM SITKOMU! Macan, Ceger, Nina i Medena garantuju SMEH DO SUZA među OBLACIMA!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement