Connect with us

Top Story

ŠOK! Jelena Karleuša napustila ZVEZDE GRANDA zbog afere sa utajom poreza? A EVO ŠTA članovi produkcije kažu o dolasku Cece Ražnatović u žiri!

Published

on

Jelena Karleuša napustila je “Zvezde Granda”, a umesto nje u žiriju u takmičenju biće Svetlana Ceca Ražnatović.

Ova vest šokirala je mnoge jer niko nije očekivao ovakvu iznenadnu promenu, a još manje da se to desi samo dve nedelje pred početak nove sezone. Kako je Jelena navela, ona je o ovome razmišljala još krajem juna i tada je obavestila produkciju o otkazu ugovora:

Pročitajte još ŠOK! Jelena Karleuša više NIJE U ŽIRIJU emisije ZVEZDE GRANDA! A šokiraćete se kad vidite KO JU JE ZAMENIO!

– Dragi moji, odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz Zvezda Granda i u skladu sa tim na svoju inicijativu još 28. juna ove godine obavestila sam Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovu odluku sam donela najpre kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjima, međutim nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati nadalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću – poručila je pevačica na svom Instagram nalogu

Kako je i napisala, za prethodna dva meseca zaista je bilo pokušaja da se dogovori sa Grandom o nastavku saradnje, ali je ona nedavno donela odluku da je kraj definitivan, i to nakon izbijanja afere s utajom porez, a o kojoj je Kurir pisao.

Kako su izvori Kurira rekli, članovi žirija, a posebno Jelena zamerili su čelnicima kompanije zbog načina ophođenja i tretiranja, jer su se osetili poniženo nakon saopštenja produkcije u kojem se navodi da oni taj posao obavljaju volonterski i time ih svrstali u kategoriju zvezdica.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Srđan Žika Todorović doživeo veliku neprijatnost! Objave na lažnom Fejsbuk profilu uznemirile javnost! EVO o ČEMU je reč!

Zbog toga se Jelena posvađala sa čelnim ljudima Junajted medije, u čijem je vlasništvu Grand. Osim toga, Karleuša navodno nije želela ni da bude povezana sa mutnim radnjama Grand produkcije u koje je indirektno, kao i njene kolege iz žirija, bila uvučena, jer joj se novac nije isplaćivao preko računa. Ona ne želi da bude pozivana na razgovore u Poresku i da ima bilo kakvu odgovornost za tuđe ilegalne poslove, pa je zato ostala pri svojoj odluci da napusti Grand, iako su je ubeđivali i da ostane.

Iz produkcije su juče poslali saopštenje medijima u kojem su se zahvalili Jeleni na saradnji i najavili Cecu na njenom mestu:

Pročitajte još Glumica Anja Alač postala mama! EVO KOJE ime je dala bebi!

 – Sezona “Zvezda Granda” počinje 18. septembra, a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija biće Ceca Ražnatović. Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima, biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskog šou programu. Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija “Zvezde Granda” biti gledanija nego ikad pre – piše u objavi, a takođe su naglasili da ostatak ekipe žirija ostaje isti.

Komentar na ovu situaciju dao je i Aleksandar Milić Mili.

– Radujem se tome. Ceca je moj saradnik preko 20 godina devet albuma smo zajedno napravili. Mislim da je takovoj zvezdi mesto u žiriju i mislim da ćemo mi kao Grand definitivno da profitiramo od toga. Očekujem da će sada da bude veliki šou kada ona dođe. Naš cilj je da kredibilitet šoua konstantno raste. Nije ona poljuljala kredibilitet Granda, bila je savršen saradnik i mnogo se trudila oko toga. Ovo je sada jedan drugačiji put.  Ja sam i sa Cecom i sa Karleušom u dobrim odnosima – rekao je Mili.

Pročitajte još AVIONDŽIJE – Otkrivamo SVE o PRVOM srpskom LETEĆEM SITKOMU! Macan, Ceger, Nina i Medena garantuju SMEH DO SUZA među OBLACIMA!

U izjavi za Kurir, Snežana Đurišić je rekla:

– Kao muzički urednik “Zvezda Granda” ne spadam u deo produkcije koji se bavi ovakvim vrstama odluka i promena. Smatram da svako ko je stručan i kompetentan, koji ima uspešnu karijeru, ko vredno radi i voli svoj posao, zaslužuje da bude deo žirija “Zvezda Granda” i svakako je to svako ko je sedeo i ko će sedeti na tom mestu. Ceca je umetnik koji spada u ovu kategoriju i kao takva dobrodošla je.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement