HIT! Poslušajte novu pesma PONOĆ Željka Joksimovića iz filma TOMA!

Tačno u ponoć, na prelazu 12. na 13. septembar na zvaničnom Youtube kanalu Minakord produkcije objavljena je pesma “Ponoć” iz novog domaćeg filma “Toma”.

Pročitajte još ŠOK! Film NAREDNIK – Vrele scene Miloša Timotijevića i Milana Marića ponovo pred publikom! EVO GDE i KADA ga možete pogledati!

Iako je publika mogla da čuje samo delove ove pesme tokom pretpremijernih prikazivanja filma Toma na festivalima u Sarajevu i Nišu, već nedeljama vlada veliko interesovanje za ovu numeru koja “svima zvuči poznato, a ne mogu nigde da je pronađu”.

Pročitajte još PEVAČICA (1. epizoda): OTKRIVAMO ko je vračara VLAJNA! Ko je NJEN SIN i zašto BACA MAGIJU!

“Kada sam počeo da komponujem, u glavi sam imao refren, ali sam ipak dugo razmišljao ko bi mogao da napiše ostatak teksta. I na pamet mi je palo u tom trenutku samo Tozovac, imajući u vidu da je on i pisao za Silvanu. Zahvaljujuć i Mimi, Tozovčevoj supruzi za dva sata u sred korone, preko telefona smo zajednički završili ovu pesmu, baš onako kako verujem da bi je doneo i sam Toma. Žao mi je što Tozovac nije sad sa nama da čuje i uživa u ovoj pesmi i filmu. Ali želim da verujem da su i pesma i film naš poklon i naklon vrsnim umetnicima poput Tome i Tozovca koji su nas zadužili svojom umetnošću i inspirisali nas na ovakvu muziku”, zaključio je Joksimović.

Pesmu “Ponoć” komponovao je Željko Joksimović zajedno sa Tozovcem. Zajedničkim snagama uradili su i tekst za numeru dok je aranžman uradio Željko Joksimović a odsvirao orkestar Ace Sofronijevića.

Premijera filma Toma očekuje nas u Beogradu 15. septembra, a već od sutradan kreće bioskopska distribucija širom zemlje.

Foto Promo Printskrin

Izvor Film i TV