Connect with us

Top Story

Serija PEVAČICA 3. epizoda: Ivanu guta MRAK! U sve je UPLETENA i Emilija! EVO i kako…

Published

on

Serija “Pevačica” 3. epizoda, koja je u nedelju, 12. septembra, od 21.00 na Superstar TV, nosi naziv – “Ima li povratka na staro”. Treću epizodu nove serije “Pevačica” možete pogledati u petak, 1. oktobra, od 21.00 na TV Pink.

PROČITAJTE JOŠ: Domaće serije 2021 na RTS-u: Crna svadba, Nečista krv, Advokado, Branilac… EVO KADA POČINJU! (VIDEO)

Ivana tone sve dublje u mrak, a sa njom i njena karijera stremi da dotakne dno. Do juče je bila nova estradna nada koja obećava, a sada polako pada u zaborav.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO Pogledajte PRVI TREJLER nove domaće serije CRNA SVADBA! A evo i KAD JE PREMIJERA (FOTO + VIDEO)

Menadžer Marko se svim silama trudi da joj povrati karijeru. Mnogo je otkazanih nastupa, ali on veruje da može da joj pomogne da se vrati na stazu slavnih. Mora da veruje u Ivanu, jer ona mu je sve. On ni ne sluti kroz kakav pakao prolazi pevačica.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! KALKANSKI KRUGOVI – OVO niko nije znao! Otkrivena tajna serije! EVO O ČEMU je reč!

Sa druge strane, Emiliju takođe muče mnogi problemi. Ona gaji nadu da će moći da reši sve nekim drugim putem. Ipak, krenula stazom kojom nema povratka. Izgubiće se na njoj, i ona i Ivana… Ono što njih dve još ne znaju glasi: „kad jednom daš prst da uđeš u kolo, onda moraš da daš ruku da iz njega izađeš“. Ali, nema druge šanse…

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI druga sezona OTKRIVA ko je BABA GUBA! Evo da li je vila ili DEMON

Serija “Pevačica” (3. epizoda) je autorsko delo autora serija “Ubice mog oca” i “Državni službenik” (Predrag Gaga Anotnijević i Nataša Drakulić), dok režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Glavne uloge: Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković. Boris Komnenić (nažalost njegova poslednja uloga), Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić, Amar Ćorović, Dejan Dedić, Ljiljana Stjepanović, Tatjana Kecman, Miodrag Dragičević, Igor Borojević, Željko Erkić, Aleksandar Đurica, Jana Bjelica, Jakov Jevtović, Olivera Viktorović i mnogi drugi.

Foto Promo/Superstar TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Advertisement