Connect with us

Featured

ŠOK! Film NAREDNIK – Vrele scene Miloša Timotijevića i Milana Marića ponovo pred publikom! EVO GDE i KADA ga možete pogledati!

Published

on

Nedavno se na internetu pojavio film „Narednik“, u kojem gej par igraju Miloš Timotijević i Milan Marić, a scene njihovovg intimnog odnosa izazvale su lavinu komentara.

Reč je o kratkom igranom ostvarenju iz 2012. godine, koji govori o dvojici homoseksualaca iz Srbije, a u ulozi gej para našli su se naši aktuelni filmski i TV zavodnici Miloš Timotijević i Milan Marić.

Pročitajte još Poslednji film čuvene glumice Mire Furlan pred beogradskom publikom! EVO ŠTA donosi film SAVA!

Od 13. do 18. septembra u okviru Nedelje ponosa u Muzeju kinoteke u Kosovskoj ulici organizuje se drugi Merlinka klasik film festival, gde će ponovo publika moći da pogleda ostvarenje Nikole Ljuce.

Drugi dan festivala, 14. septembar posvećen je domaćim filmovima, pre svega kratkom filmu „Narednik“, zatim se prikazuju „Kroz prašume Južne Amerike“ i „Ćao, inspektore“.

Pročitajte još TOP 10 KLJUČNIH činjenica o seriji PEVAČICA! Ko je BABA VLAJNA?

Jedne noći u Beogradu sreću se dvojica muškaraca iz različitih sfera, svaki sa svojim traumama i problemima. Jedan od njih je student, a drugi je bivši vojnik. Te večeri zajedno odlaze u stan i tu dolazi do scene seksa između ove dvojice likova, ali do jutra se sve menja.

Film ima tragičan kraj, gde lik vojnika, koga tumači Timotijević, izvršava samoubistvo zbog neuzvraćene emocije od njegovog partnera studenta, koga tumači Marić, koji smatra da je to između njih bio samo seks. Student doživljava šok nakon ove scene i zbunjen odlazi kući, gde živi sa majkom.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Evo KO će glumiti ZORANA MARJANOVIĆA u seriji PEVAČICA! Nije VUK KOSTIĆ, već…

Bio je ovo nimalo lak zadatak za dvojicu glumaca, koji inače važe za miljenike žena. Za obojicu je ovo bila prva uloga ovog tipa. Miloš je kasnije imao zapaženiju gej ulogu u filmu „Južni vetar“, ali i u predstavama „Režim ljubavi“ i „Crna kutija“.

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement