Connect with us

SAPUNICE

Barbara Mori, čuvena Rubi: Izgubila pamćenje zbog korone!

Zvezda čuvene “Rubi” preležala je kovid pre nekoliko meseci, ali bolest je ostavila posledice na njeno pamćenje

Published

on

Pre nekoliko meseci, Barbara Mori je objavila da je zaražena kovid virusom. Popularna latinoamerička glumica, znana nam kao Rubi iz istoimene telenovele, imala je srednje težak oblik bolesti. Uzimala je terapiju i lečila se nekoliko nedelja kod kuće, gde je bila u izolaciji.

Kako me je pamćenje izdalo…

Virus je pokrenuo i neke druge bolesti, zbog čega je Barbara Mori dugo vukla posledice. Kovid je najviše uticao na njeno pamćenje. Toga je postala svesna kada je počela da priprema novu ulogu. Šta god bi naučila, posle pet minita nije mogla da se seti. Kako je pamćenje glavno oruđe glumcima, Barabara je otkrila da se mnogo uplašila:

– Kovid je bio vrlo “ljubazan” prema meni. Bar se tako činilo u početku. Svega nekoliko dana imala sam povišenu temperaturu i propratne tegobe – rekla je glumica, koja se zarazila na jednom porodičnom okupljanju. – Onda se pojavio problem sa pamćenjem. Šta god bih pročitala nisam uspevala da zapamtim. Jednostavno, ništa se nije zadržavalo u mojoj glavi.

“Barbara Mori priznaje da se jako zabrinula. Čak je upala u psihološku krizu”

– Duže od 25 godina bavim se glumom i nikada nisam imala problem sa učenjem teksta. Oduvek sam imala dobru koncentraciju. Zbog toga sam se mnogo uplašila. Toliko me je taj problema opsedao da sam postala i malo anksiozna. Bila sam dezorijentisana. Iako sam osećala da je telo ovde, um mi je bio ko zna gde – priča Barbara.

Barbara Mori – danas

Kovid postoji. Tačka!

Kriza je trajla, kako kaže, nekoliko dana. Kada je uspela da se smiri, odlučila je da bude strpljiva i da sačeka da se sve vrati u normalnu. Danas je dobro, ali ne krije ogorčenje prema onima koji veruju da virus ne postoji.

– Smeta mi što neki ljudi pričaju da virus ne postoji, jer time vređaju one koji su zbog njega prošli golgotu. Mislim da je problem u tome što ima previše lažnih informacija, koje stvaraju strah i paniku. Zbog toga neki ne veruju. Kovid postoji. Tačka! – završava Morijeva.

Foto: Promo / Televisa / IMDb

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement