Connect with us

SAPUNICE

Ozan Guven, Rustem paša iz “Sulejmana”: Pretukao devojku, pa pobegao u šumu! (FOTO)

Turski glumac Ozan Guven, zapušten i oronuo, u divljni čeka presudu. Preti mu do 13 i po godina zatvora!

Published

on

Nakon što ga je prošle godine bivša devojka Deniz Bulutsuz optužila da ju je pretukao, Ozan Guven je dotakao dno. Rustem paša iz turske hit serije “Sulejman Veličanstveni” izgubio je preko noći sve što je godinama gradio – popularnost, novac i karijeru. Život mu se doslovno okrenuo naglavačke.

Ozan Guven sat vremena tukao devojku

Njegova devojka Deniz Bulutsuz optužila ga je za nasilje koje se dogodilo u njegovoj kući u Istanbulu. A turski mediji pisali su da je incident trajao sat vremena! Par je prvo bio u restoranu na večeri, a onda su posetili prijatelje kod kojih je svađa i započela. Navodno joj je on zamerio jer je govorila o bivšem partneru, a onda se svađa “preselila” u njegovu kuću.

Noć posle incidenta, ljubavnici su jedni druge optuživali za telesne povrede

U izvještaju forenzičara piše da su kod Deniz ustanovljene modrice oko očiju, na kolenima, rukama, nogama, posekotine i povrede očiju.

Na održanom prvom ročištu početkom 2021, glumac je tvrdio da do nikakvog nasilja nije došlo, te da je on žrtva. Rekao je da mu je Deniz pretila da će mu uništiti karijeru i da se sama povredila – nakon što je razbila određene predmete u kući.

“Ako Ozan Guven bude proglašen krivim, preti mu kazna između tri i po i 13 i po godina zatvora”

Glumac već duže od godinu dana živi daleko od očiju javnosti. Posle skandala odlučio je da ode iz Istanbula i preseli se na napušteno ostrvo blizu Bodruma. Tamo živi u potpunoj izolaciji, bez kontakta sa spoljnim svetom.

Živi kao samotnjak na pustom ostrvu

Nedavno su se u turskim medijima pojavile fotografije na kojima je Ozan Guven uslikan na ulicama Bodruma. Zarastao u bradu, u dronjcima i sa vidno zapuštenim fizičkim izgledom, Rustem paša podseđa na Robinsona Krusoa.

Ozan Guven zarastao u bradu, uslikan nedavno na ulicama Bodruma

Budući da duže od godinu dana ne radi i da je bez stalnog izvora prihoda – priča se da je turski glumac zapao u ozbiljnu finansijsku krizu. Da bi preživeo, Ozan je morao da iznajmi svoju vilu u Istanbulu. Ali, očigledno da mu taj novac nije dovoljan za život, jer mora da plati i advokate. Kada odbije sve troškove, za život mu ostaje manje od 600 evra.

Izvor: filmitv.rs

Foto: Instagram / Printscreen / Internet Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement