Connect with us

Top Story

Milica Milša NEUTEŠNA! Ada je izgubila svog BRUNERA! Evo kojim rečima se zvezda serije IGRA SUDBINE oprostila od kolege i PRIJATELJA!

Published

on

Milica Milša i Nenad Nenadović u seriji Igra sudbine bili su na suprotstavljenim stranama. Ada i Bruner, ali samo pred kamerama. Kada se kamere isključe, oni su bili bliski prijatelji i kolege koje vezuje dugogodišnje poznanstvo i saradnja. Upravo zbog toga i jeste teško podnela vest o tome da nas je Nenadović prerano napustio.

Pročitajte još ŽARKO JOKANOVIĆ, scenarista serije IGRA SUDBINE tužnim rečima se oprostio od BRUNERA! Pogledajte šta je NAPISAO

– Nešo dragi moj prijatelju, kako bez tvog osmeha? Kako bez tebe? Sad znam kako duša boli…Uvek ću se sećati snimanja naših scena Brunera i Ade i radosti koju si širio oko sebe. Omiljen si bio i bićeš. Večnost je tvoja a ti si naš zauvek. Volim te dragi moj druže – napisala je Milica Milša na svom instagram profilu, i dalje vidno potrešena zbog svega što se dogodilo.

Pročitajte još Nenad Nenadović: Poslednja fotografija sa ćerkom Janom SLAMA SRCA!

Glumac Nenad Nenadović preminuo je danas u 56. godini života, nakon što je nedavno hitno hospitalizovan zbog virusa korone.

On je bio smešten u kovid bolnici u “Batajnica”.

Pročitajte još Snežana Savić, “Jovanka Broz i tajne službe”: Zbog OVOG je TITO NAJURIO Jovanku! EVO šta mu je SPREMALA!

Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu.

Foto Prinstskrin

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement