Connect with us

Top Story

ŽARKO JOKANOVIĆ, scenarista serije IGRA SUDBINE tužnim rečima se oprostio od BRUNERA! Pogledajte šta je NAPISAO

Published

on

Scenarista serije Igra sudbine Žarko Jokanović u šoku je nakon što je jutros saznao za tužne vesti. Preminuo je glumac Nenad Nenadović. Saradnik, ali i blizak prijatelj scenariste i njegove supruge Milice Milše.

Pročitajte još Nenad Nenadović: Poslednja fotografija sa ćerkom Janom SLAMA SRCA!

Nenadović je preminuo usled infekcije korona virusom, zbog čega je nedavno primljen u kovid bolnicu u Batajnici. Žarko Jokanović nije mogao sakriti emocije nakon jutrašnjih vesti.

– Umro je moj drug Neša Nenadović. Naš sjajni Bruner iz serije Igra sudbine. Izuzetan čovek, glumac, prijatelj, saradnik… Otišao je veliki i večiti dečak glumačkog sveta. Mio i drag čovek. Gubitak je neizmeran za njegovu porodicu, za njegove kolege, za umetnost kojom se bavio, za ekipu naše serije koja ga je obožavala. Izgubio je bitku sa Koronom, a imali smo još mnogo, mnogo zajedničkih planova. Počivaj u miru vlasniče neizmerne dobrote, raskošnog talenta i najumilnijeg osmeha na svetu.Teško ćemo dalje bez tebe, predivni moj Nešo… Mnogo je veliki ovaj bol… Mnogo… – napisao je Jokanović na svom instagram profilu.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – OTKRIVAMO: Evo KADA Maraš i Baća stižu u srpske bioskope! Konačno poznat DATUM PREMIJERE!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement