Connect with us

TV

Igra sudbine – Hoće li Bruner dobiti naslednika?

„Igra sudbine“ – hoće li Bruner dobiti naslednika, ili će Riter zameniti oca na tronu zle ekipe?

Published

on

Igra sudbine“ – hoće li Bruner dobiti naslednika, ili će Riter zameniti oca na tronu zle ekipe? Porodicu Kanački čeka neprijatno iznenađenje!

Glumac Nenad Nenadović, nakon što je nedavno primljen u kovid bolnicu usled infekcije korona virusom, sinoć je iznenada preminuo zbog posledica bolesti.

Zvezda serije „Igra sudbine“ veći deo karijere posvetio je deci. Iz njegove škole glume izašle su generacije budućih malih glumaca. Kako saznajemo, preminuo je tokom emitovanja serije u kojoj je dočarao lik negativca Brunera.

Nenadović bi u oktobru napunio 57 godina. Za njim su ostale supruga i dve ćerke. Ali i cela Srbija koja je odrastala uz njegovu legendarnu „Zooteku“ i predstave u pozorištu „Boško Buha“.

„Kada je reč o seriji „Igra sudbine“ uloga Nenada Nenadovića bila je ključna. Zato nas je i zanimalo kako će se dalje razvijati njegov lik i šta će biti sa Brunerom“

– Nenad, nažalost, nije završio snimanja. Ostalo je još scena u kojima je trebalo da se pojavi i koje je tek trebalo da snimimo. Međutim, scenario će sada biti prepravljen, pošto se Brunerova priča mora prilagoditi situaciji – poručio je scenarista serije Žarko Jokanović, ne krijući tugu i bol zbog odlaska kolege i prijatelja.

Postavlja se pitanje hoće li priča moći da se završi bez Brunera. Da li će sada, kao što nas trenutno priča i vodi u tom pravcu, ulogu negativca preuzeti njegov sin Riter? Ili ćemo, pak, na Nenadovićevom mestu videti novog glumca? Saznaćemo uskoro.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement