Connect with us

Featured

Igra sudbine – Nove epizode: Šok! Matija će biti ubijen!?

Nove epizode serije Igra sudbine, kako saznajemo, donose ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Matija će biti UBIJEN!? A evo i ko će ga ubiti!

Published

on

Nove epizode serije „Igra sudbine„, kako saznajemo, donose šok nad šokovima! Matija će biti ubijen!? A evo i ko će ga ubiti!

Serija „Igra sudbine“ polako , ali sigurno „gazi“ ka kraju. Ove nedelje biće prikazano novih pet epizoda čime će zvanično gledaoci zaokružiti prvu petinu druge sezone. Međutim, mesta za egzibicije i šokove ima na pretek.

Dobar deo negativaca, među kojima su Bruner, Matija, Sofija, Donka i Zvonimir su u zatvoru. Njihova sudbina je neizvesna. Bruner čini sve da zakomplikuje Život Adi Kanački.

Poziciju vođe zlog klana na sebe je preuzeo Riter. Brunerov sin. On je naredio advokatu da sve račune polaže isključivo njemu. Kako smo nedavno saznali, u seriji će se uskoro pojaviti snajperista, a prema najnovijim saznanjima uskoro ćemo na setu imati i ubicu.

Jedan od ove dvojice presudiće nekome od važnih likova kako su to ranije napomenuli i sam scenarista Žarko Jokanović, ali i Milica Milša.

Budući da se snajperista ima zadatak da puca iz daleka, to nam ne deluje kao potencijalni ubica glavnog lika koji je pomenut, ali UBICA svakako zvuči kao neko ko će odraditi posao. Te scene se snimaju narednih dana, tako da ubistvo tog glavnog lika možemo očekivati za nekih mesec dana.

Međutim, mi smo malo razmišljali o kome bi tu mogla biti reč?

Matija u originalnom scenariju serije posle pokušaja pljačke kompanijskog novca, otmice Mile i ranjavanja Luke završava u zatvoru čime se okončava njegova priča. Matija nam trenutno deluje kao neko ko ima najviše šansi da ne dočeka kraj domaće verzije serije Igra sudbine.

A zašto?

Igra sudbine – Matija će biti ubijen! A ko će ga ubiti?

Pre svega zbog toga što je deo sa zatvorom već preživeo. Priča ide dalje. A njegov lik kao jedini koji ni u originalnoj verziji nije imao srećan kraj – moraće da strada i u ovoj domaćoj.

Kako su Milica i Žarko već napomenuli da će biti ubijen jedan od glavnih likova, nama kao najverovatnija solucija deluje da će to biti upravo Matija. A ko će ga ubiti?

Izbor atentatora je veliki. I onih koji žele da vide Matiju dva metra ispod zemlje. Budući da je pristao da bude svedok saradnik, to svakako može biti Bruner. A može biti i Sofija jer je saznala da je odlučio da je izda.

Naravno, oni bi nekoga unajmili da odradi prljavi posao za njih. Međutim, Janko, kao neko koga je Matija ceo život ponižavao, a ko već ima iskustva sa „uklanjanjem ljudi“, mogao bi biti taj ko će Matiju „odraditi“ lično.

Ipak, kako saznajemo, ubica će biti nov glumac. Odnosno statista sa zadatkom koji se do sada nije pojavljivao u seriji. Zbog toga smatramo da ako Matija bude njegova meta, on će biti unajmljen od strane nekoga od Matijinih neprijatelja.

Da li će Matija biti ubijen?

Za sada sve vodi ka tome?

Ako ne on, ko drugi? Od glavnih likova koji bi mogli stradati tu su još Lila. Možda Vukašin? Zvonimir? Ministarka? Kada tako razmislite, izbor je veliki. Ali nama se, ipak, kao najrealniji izbor čini – upravo Matija.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement