Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 1. epizoda: Povratak bivše ljubavi ugrožava vezu Branka i Kristine!

Published

on

Dinastija 1. epizoda, koja je na programu TV Pink u ponedeljak, 27. septembra, obećava vatromet spletki na samom početku.

Tajkun Branko Kadić treba da se oženi svojom bivšom sekretaricom Kristinom. Uprkos ljubavi prema Branku, ona smatra da će ulazak u moćnu porodicu biti preveliki zalogaj za nju. Sa druge strane, Branko je svestan da Kristina gaji osećanja prema drugom muškarcu – njenom bivšem dečku Momčilu.

Dok je Momčilo, koji radi za Branka, bio na službenom putu, Branko je uspeo da osvoji Kristinu. Ali, sada se Momčilo vratio, i Branko je zabrinut da će se Kristina predomisliti u vezi sa venčanjem. Branko poziva Momčila na brifing. To je, zapravo, način da se on i Kristina sretnu, i da Branko proceni da li među njima i dalje – ima emocija.

Kristina se predomišlja o venčanju

Kristina je svesna da je to nameštaljka. Nakon što je napustila kompaniju, dolazi u vilu kako bi razgovarala o pripremama za venčanje sa čovekom zaduženim za organizaciju. Nakon što u njegovoj kući doživi neprijatnost, Kristina u besu govori Branku da počinje da se predomišlja o venčanju i odlazi.

Branko juri za njom – ali ima dodatne probleme, a to su sin Stefan i ćerka Anastasija. Dok je Stefan bio odsutan, Anastasija je bila na letovanju u inostranstvu sa nekim muškarcem. Branko želi da se Anastasija smiri i želi da joj par na venčanju bude bratanac njegovog velikog rivala, Vojina Konstantinovića.

Ko to krije aferu?

Anastasija smatra da ovo nije ništa drugo nego poslovno spajanje, jer je Vojinova kompanija daleko veća od Kadićeve. Branko ne vidi ništa loše u aranžmanu. Osim toga, Stefan ne izgleda kao prikladan naslednik Kadićevog bogatstva, jer je biseksualac ​​- nešto čega je Branko svestan, ali odbija da prihvati. Ali, ono što Branko ne zna je da Anastasija ima aferu sa njegovim vozačem, Mihailom.

Kristina počinje da razmišlja da je, možda, ostalo žara iz njene nekadašnje veze sa Momčilom. Odlučuje da razbistri glavu sastajući se s njim na nekom izolovanom mestu. Ona ga pita ima li još osećanja prema njoj, a on slaže odgovarajući da nema.

“Momčilo prepušta Kristinu Branku, u želji da sačuva brak sa Lidijom, sa kojom ima ćerku tinejdžerku”

Anastasija je zadovoljna što je Kristina otišla, jer joj se nikada nije ni dopala. Stefan, ipak, želi da joj Anastasija pruži šansu.

U seriji “Dinastija” (1. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

Foto: Promo / RTV Pink

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement