Connect with us

TV

Dinastija: Pročitaj detaljan sadržaj prvih 10 epizoda!

Evo ko će pokvariti venčanje Kristine i Branka u seriji „Dinastija“!

Published

on

Otkrivamo sve o seriji DINASTIJA – Pročitaj DETALJAN sadržaj PRVIH 10 EPIZODA! Prikazivanje srpske verzije kultne američke serije “Dinastija” počinje u ponedeljak, 27. septembra u 21 čas na TV Pink.

S obzirom na to da se naša verzija serije oslanja na originalnu “Dinastiju” iz osamdesetih godina, analizirali smo šta bismo mogli da očekujemo u prvih nekoliko epizoda na osnovu onoga što se dešavalo u originalnoj seriji.

Branko Kadić (Branimir Popović) i njegova bivša sekretarica Kristina (Ana Savić) treba da se venčaju. Kristinin bivši dečko, Momčilo (Sergej Trifunović), koji u inostranstvu radi za Branka, vraća se za Beograd i slučajno naleti na Kristinu.

Oboje počinju da misle da je možda ostalo žara iz njihove nekadašnje veze, a Kristina počinje da se predomišlja u vezi sa venčanjem. Brankova deca, Stefan (Andrej Jemcov) i Anastasija (Magdalena Mijatović), takođe se vraćaju u Beograd nakon što su bili odsutni. Anastasija nije uzbuđena zbog predstojećeg venčanja njenog oca, a loš je i odnos između Branka i Stefana.

Momčila posećuje njegov stari prijatelj, Veselin (Mima Karadžić), koji traži novac jer ima poslovne probleme. Veselin je pozajmio novac od Branka ali još nije započeo projekte zbog kojih je uzeo novac. Momčilo odlazi u posetu svojoj supruzi Lidiji (Milena Živanović), koja je već 18 meseci u psihijatrijskoj ustanovi, ali saznaje da je puštena.

Lik Aleksis u našoj verziji serije “Dinastija” oživela je Marija Karan, dok Brankovog telohranitelja igra Aleksandar Radojičić.

Momčilo, Lidija i njihova ćerka tinejdžerka, odlučuju da obnove svoje živote kao porodica. Kada je Veselinov posao sabotiran, on posumnja na Branka.

Kada se Stefan suoči sa Brankom u vezi sa njegovim poslovima, Branko se naljuti. Njegov sukob sa Stefanom zasnovan je na tome što Branko ne može da prihvati homoseksualnu vezu koju je Stefan imao dok je bio odsutan.

Branko i Kristina se konačno venčavaju u vili. Gosti su i milioner Vojin Konstantinović (Predrag Bjelac) i njegov bratanac. Vojin je tajkun poput Branka, ali njegova kompanija je mnogo veća od Brankove. Nakon venčanja, dolazi Veselin i optužuje Branka. Kada Momčilo stane na Veselinovu stranu u svađi, Branko mu daje otkaz.

Serija „Dinastija“ imaće 220 epizoda, baš kao i američki original.

Branko i Kristina moraju naglo da prekinu medeni mesec kako bi Branko rešio krizu na poslu. Veselin rešava probleme sa zaposlenima i unajmljuje Momčila i Stefana, što se Branku ne sviđa. Kristina se teško prilagođava životu kao član porodice Kadić.

Momčilo i Lidija takođe imaju poteškoća u započinjanju svog novog života. Vojin i Anastasija vode sopstvene pregovore; Vojin pristaje da pomogne Branku da reši probleme, ako se Anastasija uda za njegovog bratanca.

Branko se izvinjava Veselinu i Momčilu i traži da se Momčilo vrati na posao. Takođe ih poziva na večeru u vilu, tokom koje se Stefan i Lidija sreću i jasno je da se odlično slažu. Momčilo govori Kristini da je još uvek zaljubljen u nju, što čuje Anastasija. Vojin i Anastasija kreću sa realizacijom planova, i  Anastasija počinje da zavodi Vojinovog bratanca.

U ostalim ulogama su Voja Brajović, Zoran Cvijanović, Marina Ćosić, Milutin Milošević, Stefan Radonjić, Sanja Jovićević, Biljana Tipsarević, Mlađan Crkvenjaš, Ana Mihajlovski, Tanja Jordović…

Foto: Promo/YouTube RTV Pink Official

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE

Advertisement