Connect with us

Top Story

Glumica Katarina Žutić ulogom u seriji ŠVINDLERI ostvarila devojački san! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Istaknuta umetnica Katarina Žutić trenutno igra jednu od glavnih uloga u drugoj sezoni serije “Švindleri”.

– Uživala sam u procesu rada, imala sam prilike da prvi put radim sa rediteljkom Slobodankom Radun i ona je vodila snimanja sa velikim strpljenjem, sjajnim predlozima i odličnim indikacijama. Takođe sam prvi put igrala sa mladim kolegom Slavenom Došlom, bila je to divna saradnja, naravno, tu je bio i moj divni kolega i prijatelj Dejan Lutkić kao direktni partner – kaže Katarina za Blic, i dodaje:

Pročitajte još HIT! Pogledajte trejler za film NIJE LOŠE BITI ČOVEK! EVO KADA je premijera i KOJA PEVAČICA je dobila jednu od uloga!

– Mislim da smo napravili dobru, uzbudljivu i neočekivanu seriju. Ja na žalost nemam taj program, tako da nisam mogla da pogledam seriju, ali sam bila kod prijatelja i videla prve dve epizode. Mislim da je dobro krenulo, kažu mi da je kasnije još zanimljivije, verujem da jeste jer se priča tako i plete. Uostalom, sa “Švindlerima” mi se ostvario devojački san da igram crnu udovicu.

Katarina tvrdi da smo preplavljeni rijaliti sadržajem, ali da je u isto vreme srećna što postoji publika koja želi kvalitet:

Pročitajte još HIT! Ćerka čuvene glumice želela je da postane balerina, ali je ipak krenula maminim stopama! EVO o KOME je reč!

– Preplavljeni smo tom vrstom sadržaja, ali publika koja želi da dobije nešto više uvek, na sreću, postoji. Mislim da su osnovni problem nove generacije koje stasavaju uz tu vrstu uticaja i često nemaju mogućnost da dođu do nekih kvalitetnih ponuda, pa samim tim nemaju potrebu za njima – navodi ona i ističe da podržava sve veću proizvodnju serijskog i filmskog sadržaja u Srbiji:

– Mislim da taj kvantitet radi u korist kvaliteta serija i filmova. To poradzumeva da mnogi uspeju da skupe novac za neku seriju ili film, a među njima se nađu i talentovani reditelji i pisci, jer talenat da se “namakne” novac ne mora uvek da bude združen i sa umetničkim darom. Zato mislim da je dobro što se mnogo snima.

Pročitajte još TUGA! Slavna glumica Ružica Sokić na samrti je imala samo jednu ŽELJU! EVO o ČEMU je reč!

Glumica je imala i savet za mlade glumce koji tek kreću u osvajanje tržišta:

– Navijam za mlade, na njima ostaje svet. Kako danas stvari stoje mladi stasavaju pred TV kamerama, a to je znatno drugačije od onog kako smo stasavali mi, na pozorišnim daskama. To ne mora aprijori biti loš način, ali primećujem da im generalno fali artikulacija, pa ih često ne razumem šta govore. Takve probleme scena lako rešava, kad samo pogledate salu shvatite da morate da budete razgovetni da bi vas i u zadnjem redu čuli i razumeli. Videćemo šta nosi vreme, sigurna sam da će kad se oprobaju u pozorištu ispraviti te greške.

Pročitajte još ŠOK! Otkrivena TAJNA kultnog filma posle 45 godina! EVO o ČEMU je reč!

Katarina za kraj otkriva na kojim projektima trenutno radi.

– Trenutno snimam drugu sezonu serije “Junaci našeg doba” i veoma sam počastvovana što sam dobila priliku da igram u Pavićevoj seriji, ipak ja pripadam generaciji koja je odrasla na “Boljem životu”. Sem toga u pripremama sam za jedan novi sitkom, o kome za sada ne mogu da pričam.

Foto Printskrin YouTube Superstar TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement